un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 decembrie 2017

8 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

NSFW: Liara Roux. Ceva actriță p0rn amatoare, trăind din Patreon și donații.

  15 comentarii

 1. Recomandarea ta nsfw e rawvegan la subrat :O

    (Citează)

 2. Serialul ’13 reasons why’, lansat în martie pe Netflix , i-a adus actriței principale 7.6 milioane followers pe Instagram: https://www.instagram.com/katherinelangford/

    (Citează)

 3. Sper ca versiunea 1.0 sa aduca totusi optimizarile de grafica atat de asteptate. Eu am avut parte de un drop in fps semnificativ pe test server.

    (Citează)

  • Nu cred că va aduce nimic. Ce vezi pe serverul de test, aia e, cu tot cu crash-uri, faze stupide cu vehicule șamd.

   Văd că se concentrează mult pe dezvoltat chestii noi, dar mi-ar plăcea să ia la pilă și bugurile.

     (Citează)

 4. A ramas eMAG cu marfa destula dupa BF, la ei nu s-a terminat BF nici acum.

    (Citează)

 5. Google are deja Music Play. Nu e suficient?

    (Citează)

 6. Nu are nicio relevanta comparatia intre vanzarile de PS4 si de iPhone.

    (Citează)

  • Ba da, arată de fapt exact lipsa relevanței. Companii mari, produse bune, dorite, dar în funcție de domeniul de activitate poți avea aceleași vânzări într-un semestru sau în 4 ani.

     (Citează)

 7. nu m-as uita la nsfw-ul zilei nici daca mi-ar da ea bani, dar sa mai dau eu…

    (Citează)

 8. S7 la 1800 lei pe eMAG, la Flash..

    (Citează)

 9. Mi-a plăcut partea de final a articolului Nvidia Titan V. “The Titan V is available today and is limited to two per customer.”.

  Evident, oricine își permite să achiziționeze 2 bucăți în valoare de $7000, atât timp cât merg cu 2 rinichi pe stradă :D

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus