un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 6 decembrie 2017

6 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

NSFW: Sigrid.

  11 comentarii

 1. Pe cuvant daca sigrid nu e super urata.

    (Citează)

 2. Kllaus:
  Arată că dracu. Adică chiar e nașpa tura asta.

  Gusturile nu se discută… :)))

    (Citează)

 3. Pretul bateriei e unul normal, nu e vreo oferta deosebita. De curiozitate m-am uitat cand am luat-o eu, in martie anul asta, tot de la PcGarage cat era: 142 lei. Oricum, diferentele de 20-30 de lei sunt prea mici pentru a le lua in considerare tinanad cont de cat de mica si rapida e. As alege-o oricand in locul alteia.

    (Citează)

 4. Hau, am zis ca e instagramul lui bunica-mea, noroc cu asta a lui Florin ca mi-am mai revenit din pumni

    (Citează)

 5. O recomandare pentru NSFW:
  https://www.instagram.com/dmitry_arhar/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus