un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 11 decembrie 2017

11 Dec 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

În loc de NSFW, votați-i pe Simona și Alex pentru a fi ambasadori ai Cancun-ului.

  9 comentarii

 1. La articolul cu încetinirea modelelor mai vechi de iPhone-uri, titlul e așa “Apple is Allegedly Slowing Down Older iPhones With *Degraded Batteries*”. Tu așa îl interpretezi?

    (Citează)

 2. Elefant a introdus o taxa de 1.9 lei taxa de impachetare daca ridici singur pachetul din pick -up point.
  Star Wars are 3 zone in care filmul se intrerupe si ecranul devine negru cateva secunde bune.Nimeni nu stie de ce.Cica asa a venit filmul de la producator.

    (Citează)

 3. gigi:
  E o metoda de a-ti forta mana sa cumperi un telefon nou. Lucrul asta il fac si altii, nu numai Apple.

  Apăruse pe net si articolul ăsta: https://www.macrumors.com/2017/10/06/apple-doesnt-deliberately-slow-older-iphones/
  Dar nu la asta se referă acel articol…

    (Citează)

 4. Salut, imi poti recomanda un router de pana in 60 lei, te rog? Are nevoie un amic si i-am recomandat un Asus, modelul pe care il am si eu, dar zice ca e prea scump.
  Are un apartament cu doua camere, 56 mp, cu pereți groși de cărămida.
  Mulțumesc in avans.

    (Citează)

  • La 60 de lei nu văd ce aș putea recomanda, cam toate se blochează des sau merg după cum au chef. Ia ce-i mai ieftin de la cei consacrați precum Asus, tp-link sau d-link.

     (Citează)

 5. nwradu:
  1,9 lei? Hoție pe față! :P

  in concluzie ridicarea de la pick -up point nu mai este gratis.Probabil sunt ceva probleme in paradis.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus