un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reduceri de iarnă la jocuri pe Steam, GOG și altele

23 Dec 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dacă vreți să vă faceți un cadou digital de Crăciun, au început reduceri în mai multe părți:

Steam Winter Sale – până pe 4 ianuarie. Câteva recomandări:

  • Assassin’s Creed Origins – este un joc foarte bun, o întoarcere la ideile de la începuturile seriei, cu o grafică excelentă. Îl joc acum și îmi place mult, vi-l recomand fără probleme.
  • GTA 5 – la unul dintre cele mai bune prețuri de până acum.
  • PUBG a ieșit din Early Access și este joc “complet”, să-i zicem.

Mai sunt reduceri și la alte jocuri recent, precum Wolfenstein. Sfatul meu este să vă uitați cu atenție la primele pagini de Top Sellers, vă vin idei de acolo. Personal n-am cumpărat nimic, că AC:Origins am deja, iar la Autumn Sale mi-am făcut plinul.

GOG Winter Sale – până pe 26 decembrie. Acolo e mult de săpat, au de obicei jocuri vechi și foarte vechi, dar și câteva noi.

Humble Bundle are diverse oferte, chiar dacă nu sub un nume special. E interesantă o ofertă la Vegas 14 Pro, un program de editare clipuri video.

Înainte de a cumpăra, uitați-vă la prețurile de pe Altex, în special, și eMAG și PC Garage. Altex vinde jocuri la prețuri foarte bune, de multe ori mai mici decât pe Steam, deși ce-i drept trebuie să așteptați curierul să-l aducă. Eu de obicei nu instalez jocurile de pe DVD-ul livrat, ci iau serial number-ul din cutie și-l activez pe Steam pentru download de acolo.

 

    5 comentarii

  1. Colectile Valve si Microsoft RTS (jocuri mai vechi) au niste reduceri imense de genul 75%, 90%

      (Citează)

  2. GTA5 l-am cumparat ieri de pe greenmangaming cu 15 lire (aprox 80 lei). Se activeaza pe social club.

      (Citează)

  3. Iti faci un cont si folosesti codul NEW25. Aplica o reducere de 25%

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus