blog demisec cu note fine de tehnologie

Căutați o trotinetă electrică? Citiți review-ul de la Ninebot ES2. Urmăriți-mă și pe Instagram și YouTube.

Reduceri de iarnă la jocuri pe Steam, GOG și altele

23 Dec 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Dacă vreți să vă faceți un cadou digital de Crăciun, au început reduceri în mai multe părți:

Steam Winter Sale – până pe 4 ianuarie. Câteva recomandări:

 • Assassin’s Creed Origins – este un joc foarte bun, o întoarcere la ideile de la începuturile seriei, cu o grafică excelentă. Îl joc acum și îmi place mult, vi-l recomand fără probleme.
 • GTA 5 – la unul dintre cele mai bune prețuri de până acum.
 • PUBG a ieșit din Early Access și este joc “complet”, să-i zicem.

Mai sunt reduceri și la alte jocuri recent, precum Wolfenstein. Sfatul meu este să vă uitați cu atenție la primele pagini de Top Sellers, vă vin idei de acolo. Personal n-am cumpărat nimic, că AC:Origins am deja, iar la Autumn Sale mi-am făcut plinul.

GOG Winter Sale – până pe 26 decembrie. Acolo e mult de săpat, au de obicei jocuri vechi și foarte vechi, dar și câteva noi.

Humble Bundle are diverse oferte, chiar dacă nu sub un nume special. E interesantă o ofertă la Vegas 14 Pro, un program de editare clipuri video.

Înainte de a cumpăra, uitați-vă la prețurile de pe Altex, în special, și eMAG și PC Garage. Altex vinde jocuri la prețuri foarte bune, de multe ori mai mici decât pe Steam, deși ce-i drept trebuie să așteptați curierul să-l aducă. Eu de obicei nu instalez jocurile de pe DVD-ul livrat, ci iau serial number-ul din cutie și-l activez pe Steam pentru download de acolo.

 

  5 comentarii

 1. Colectile Valve si Microsoft RTS (jocuri mai vechi) au niste reduceri imense de genul 75%, 90%

    (Citează)

 2. GTA5 l-am cumparat ieri de pe greenmangaming cu 15 lire (aprox 80 lei). Se activeaza pe social club.

    (Citează)

 3. Iti faci un cont si folosesti codul NEW25. Aplica o reducere de 25%

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus