un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce fotografii mi-au plăcut din concursul Zenfone

13 Dec 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Concursul de fotografie Asus Zenfone, ediția de toamnă, s-a încheiat. Am votat fotografiile mele preferate, restul juriului a făcut la fel, câștigătorii îi puteți vedea pe pagina oficială cu nume și prenume și premii.

Iată ce fotografii mi-au plăcut mie din concurs. Observați că locul 3 general nu apare între cele 20 alese de mine:

 

  1 comentariu

 1. Hehe, am mers toamna asta pe strada aia de langa Kotor si aveam un Zenfone la indemana :) (foto #11)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus