un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 22 noiembrie 2017

22 Noi 2017  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Nu voi cumpara niciodata de la ComputerGames, Silviu Stroe este un ipocrit care vindea console Microsoft si Xbox aduse pe canal negru/gri stiind foarte bine ca nu au suport pentru Romania.

    (Citează)

  • @Gaelex Si te-a atras prin ieftin, moca, reduceri, pret mic, sa aiba tot poporu’ ca’ SUA si UK, alea alea – dar te-ai suparat pe alegerile tale? Sau cum?

     (Citează)

 2. Gaelex:
  Nu voi cumpara niciodata de la ComputerGames, Silviu Stroe este un ipocrit care vindea console Microsoft si Xbox aduse pe canal negru/gri stiind foarte bine ca nu au suport pentru Romania.

  Nu cred ca ii pasa nimanui ca nu mai cumperi tu de la CG.
  Merci Radu pentru link, chiar cautam zilele trecute un Steam Link, dar nu as fi dat 54.99 EUR.

    (Citează)

 3. Bai, dar nimic despre show-ul Victoria Secrets ..

    (Citează)

 4. Mă bucur sa aud că se produce hardware în România. Chiar am in plan că în următoarele 6 luni (deși nu am strictă nevoie având vreo 6 perechi deja) să cumpăr o pereche de căști Meze.
  Meze fiind un brand românesc de căști , fabricate in România , care se situează pe un segment spre premium; gest strict patriotic.

    (Citează)

 5. Pompiliu-Ion Popescu:
  Poti sa comanzi direct de pe Steam produsul respectiv ca e la 5 euro.

  Dar pentru care transportul este 16 euro.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus