un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 21 noiembrie 2017

21 Noi 2017  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

NSFW: Jess Harbour.

  15 comentarii

 1. Jess Harbour a mai fost pe 28-august-2017

    (Citează)

 2. Rama = spaceship.
  rendezvous cu rama = carte
  D;

    (Citează)

 3. Cred ca este tipa care a defilat la meciul de box mayweather – mcgregor

    (Citează)

 4. Acela nu-i asteroid, e Rama

  Exact la asta m-am gândit ieri când am citit știrea: fir-ar să fie, ratarăm prima întâlnire cu Rama!

    (Citează)

 5. http://www.eurogamer.net/articles/2017-11-20-star-wars-battlefront-2-physical-sales-down-60-per-cent-on-battlefront-1

  Nici nu va fi prea curand. Au pierdut deja grosul vanzarilor din pre-order si primele zile ca urmare a unei lacomii de nestapanit.

  E bine, modelul de microtranzactii se indreapta cat mai repde spre implozie si treaba asta ma bucura enorm.

    (Citează)

  • Păi tocmai, acum să-l dea la reducere ca să-l vândă :P

   Pe mine nu mă interesează tot acel scandal că nu intenționam să dau bani ca să avansez mai repede. Jocul pare distractiv oricum. Nici în primul n-am dat bani și am ajuns să am ce-mi plăcea.

     (Citează)

 6. Salut! Dupa ce am dat adresa de email personala la concursul cu x-box one de black friday, am inceput sa primesc cate 3-4 spam-uri pe zi in mail. Multumesc! O sa mai vizitez si alta data acest blog!

    (Citează)

  • eu îmi dau adresa reală și niciodată nu s-a întâmplat asta.

     (Citează)

  • fur:
   Salut! Dupa ce am dat adresa de email personala la concursul cu x-box one de black friday, am inceput sa primesc cate 3-4 spam-uri pe zi in mail. Multumesc! O sa mai vizitez si alta data acest blog!

   Ți se pare ție, eu n-am dat nimănui adresele.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus