un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 14 noiembrie 2017

14 Noi 2017  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

NSFW: Elena Belle. Pentru femei, Matt Holt.

  16 comentarii

 1. Tanti aia e definiția cuvântului MILF. ?

    (Citează)

 2. @radu 10+ pentru nsfw
  @mormaila 10+
  premianți astăzi.

  media galaxy/altex – organizează ceva special de bf sau se rezumă la 1 lună de bf? :)))

    (Citează)

 3. HBO ar trebui sa investeasca intai in aplicatie, ca acum este o gluma. La unele seriale nu gaseste toate sezoanele si cand dai cast, se inchide.

    (Citează)

 4. @radu 10+ pentru nsfw
  @mormaila nu știu dacă avem voie să scriem aici definița

    (Citează)

 5. Tot azi se lansează oficial noul Firefox, care se laudă că e mai rapid și mai eficient decât Chrome. Vedem acuși dacă e adevărat sau nu.

    (Citează)

  • E foarte rapid. Mult mai rapid decât versiunea precedentă.
   Îl folosesc pentru că lucrez într-o aplicație a unui client, care aplicație nu rulează decât în Firefox. Versiunea asta merge ca gândul.

   O să schimb Chromu’ pe care-l folosesc de când a apărut? Nu.
   Da’ o să-i zic maică-mii să-și facă update. :)

     (Citează)

 6. costin:
  acum o saptamana nu era functional cast-ul

  Aplicatia de Ungaria functioneaza (cu exceptia chromecast unde au probleme cu cast-ul pe IP-uri v6 din ce zic ei – WIP)

    (Citează)

 7. Emil C:
  Plastic surgery e definitia. Pentru amindoua.

  Prietene e 2017. Chirurgia plastică e la fel de accesibilă ca și aspirina. Treci peste. Mulțumim.

    (Citează)

 8. Emil C:
  Daca tie iti place sa f… papusi gonflabile… ai dreptate.
  Prietene.

  Nu m-aș fi gândit niciodată să pun egal între “nașpa” și “chirurgie plastică”, adică să interpretez prima ta postare ca ceva evident negativ.

  Credeam că ai observat că niște femei care arată perfect decent (în opinia mea) au operații estetice și ții să ne spui asta. Eu doar subliniam că în vremurile astea nu mai e nevoie să spui că o femeie are intervenții, pentru că știm cu toții, e axiomă deja că fiecare are ceva ajustat. (E ca și cum ai spune că un campion la bodybuilding ia steroizi. Normal că ia, toată lumea știe, nu e nevoie ca vreun deștept să facă dezvăluirea deceniului).

  Dar tu prin alegerea de cuvinte dai o conotație negativă oricărei persoane care are asemenea intervenții, ceea ce faultează grav logica, dincolo de orice gusturi estetice.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus