un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 noiembrie 2017

13 Nov 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

NSFW: Lexi Vivi.

  9 comentarii

 1. Foarte confuze informatiile despre PFA.
  Pana la urma contribuția pentru pensii va fi de 25%, aplicabilă unui venit ales de către contribuabil cel puţin egal cu salariul minim brut pe ţară sau pe venitul net? Iar contribuția pentru sănătate va fi de 10%, aplicabilă aceluiași venit minim ?

    (Citează)

 2. Las-o-ncolo Radule cu emagul, ca e penibil. E doua articole mai jos, in puii mei.

    (Citează)

 3. Cine nu cumpara de la emag sa nu comenteze.
  Cine cumpara de la altii la fel sa nu comenteze.
  Comenteaza doar cel care nu ii convine pretul contra servicii.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus