blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Știri despre tehnologie – 10 noiembrie 2017

10 Nov 2017  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

NSFW: Yuliett Torres.

  7 comentarii

 1. Ca un fan Star Wars de când mă știu deja atâtea sequel-uri și spinoff-uri îmi provoacă greață

    (Citează)

 2. Telekom anunta venituri in scadere si pentru al 3-lea trimestru? Asta inseamna ca nu au muscat romanii momeala cu “eliberarea internetului”? Cred ca a fost una dintre cele mai agresive si obositoare campanii de publicitate din ultimii ani. Aproape ca i-au intrecut pe aia de la Catena.

    (Citează)

  • Subscriu

     (Citează)

  • Trimestrul 3 s-a încheiat la 30 septembrie, nu cred că era campania atunci. Oricum rezultatele unei campanii nu le analizezi în prima zi, ci vedem situația pentru un trimestru sau două.

   Nu mă aștept însă la minuni. Nu ofertele sunt problema Telekom, din ce-mi zic alții.

     (Citează)

 3. Deci se inchid si astia de la Respawn, dupa ce mai scot poate 1-2 jocuri mediocre, cum au facut toate studiourile cumparate de EA.

    (Citează)

 4. nVIDIA face bani, placile lor video sunt foarte bune pentru jocuri si nu prea pentru mining. Am eVGA GTX 970 de vreo 2 ani, nu se simte nevoia sa o schimb cu un 1070.

  AMD mai are de recuperat, iar de cand si-au pierdut seful pe placile video sunt intr-o pozitie chiar proasta cred.

    (Citează)

 5. am cumparat wifi de la Lufthansa la un zbor de 12 ore si am stat langa 3 emailuri (doar text fara poze) vreo jumatate de ora asa ca mai bine uitati de wifi pe avion.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus