blog demisec cu note fine de tehnologie

Urmăriți-mă pe Instagram și pe YouTube!

Concurs: dau o consolă Xbox One și vouchere Fashion Days

16 Nov 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

284 comentarii

Update: OK, am încheiat concursul, moderat, aprobat, tras la sorți. Avem așa:

 • Consola Xbox: Alin, comentariul 15. Pe Facebook înțeleg că are numele complet Alexandru Anton.
 • Voucher 200 lei Fashion Days: Dumy
 • Voucher 200 lei Fashion Days: Mihai Gorjanu

Doi din cei trei par a fi cititori cu vechime ai blogului, ceea ce mă face și mai fericit. În contactez eu pe Alin pentru trimiterea consolei, ceilalți vor primi voucherul prin email.
Mulțumesc tuturor pentru înscrieri, ne auzim probabil la anul cu un concurs similar!


Ca și anul trecut, am un concurs pentru voi cu premii frumoase: o consolă Xbox One, nouă, sigilată, și două vouchere Fashion Days. Este cea pe care am cumpărat-o anul trecut la Black Friday, așa că mai are și un an garanție.

Pentru a vă înscrie în concurs, trebuie să dați share articolului meu mare despre reduceri de Black Friday, lista magazinelor șamd. Vreau să ajungă la cât mai mulți oameni. Deci nu share acestui articol pe care-l citiți acum, ci celui din link.

Dacă vă ajută, puteți da click aici și se va deschide automat fereastra de share pe Facebook pentru acel articol. Scrieți voi acolo un mesaj, de exemplu “iată lista magazinelor și cele mai bune oferte de Black Friday“.

Pe lângă consola Xbox, alte două persoane vor câștiga câte un voucher de 200 de lei de la Fashion Days. Voucherele pot fi folosite în perioada 18 noiembrie – 31 decembrie. Dacă vreți să știți mai multe despre campania Fashion Days de Black Friday, am pus în zona de cataloage câteva produse vedetă, iar mai multe informații găsiți în articolul dedicat.

După ce dați share, lăsați și aici mai jos un comentariu cu link-ul său, ca înscriere. Pe baza lor voi trage la sorți, probabil sâmbătă, trei câștigători. Share-ul trebuie să fie public, ca să-l pot vedea și eu pentru verificare. Nu vă speriați dacă nu apare din prima comentariul vostru; probabil este în moderare și-l voi aproba după câteva ore. Îmi rezerv dreptul de a scoate din tragerea la sorți ce comentarii vreau eu, din diverse motive.

Ca o chestie amuzantă, anul trecut am dat la concurs un iPad Mini luat tot de mine la alt Black Friday și păstrat sigilat. Când am spus că am luat un Xbox, am primit și comentariul de mai jos:

Se pare că da :) Transportul îl plătesc eu până în România, sper să găsesc rapid și un curier care să transporte consola, că după BF de obicei dispar toți.

  284 comentarii

 1. Cum n-am FB, am dat share pe Twitter. Sper sa fie bine :)

  https://twitter.com/mrnescu/status/931267376913399808

    (Citează)

 2. Abel Francisc Iosif

  17/11/2017 la 2:31 AM

 3. Marcu Ioan Tudor

  17/11/2017 la 8:46 AM

 4. Tudor Gălățanu

  17/11/2017 la 1:13 PM

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1795875007378527&id=100008681343656

  Bună ziua, domnule Radu

  Am făcut toți pașii necesari pentru a mă înscrie în concurs și doresc să atașez și un comentariu, spunând de ce îmi doresc această consolă.

  În primul rând, ar fi prima consolă de jocuri de când m-am apucat de gaming și paleta de jocuri oferită de Microsoft prin prisma acestei console este extraordinară, cum ar fi Forza Motorsport 7, Quantum Break, Forza Horizon 3 și altele.

  În al doilea rând, prefer o consolă de gaming care este mult mai ieftină decât un PC sau laptop de gaming, care îți poate duce ultimele jocuri fără bătăi de cap, referitoare la video settings și alte mizerii.

  Sper să câștig această consolă și să auzim numai de bine. Baftă cu blog-ul.

    (Citează)

 5. Ce fac, cum fac…
  Sper ca am nimerit-o de data asta…

  https://www.facebook.com/cristian.tilihoi/posts/1529015467190281

    (Citează)

 6. Viorel Cristea

  18/11/2017 la 12:18 AM

 7. OK, am încheiat concursul, moderat, aprobat, tras la sorți. Avem așa:

  Consola Xbox: Alin, comentariul 15. Pe Facebook înțeleg că are numele complet Alexandru Anton.

  Voucher 200 lei Fashion Days: Dumy

  Voucher 200 lei Fashion Days: Mihai Gorjanu

  Doi din cei trei par a fi cititori cu vechime ai blogului, ceea ce mă face și mai fericit. În contactez eu pe Alin pentru trimiterea consolei, ceilalți vor primi voucherul prin email.

  Mulțumesc tuturor pentru înscrieri, ne auzim probabil la anul cu un concurs similar!

    (Citează)

  • Confirm ca pana acum vreo 5 minute m-am jucat pe consola primita de la Radu. Acum a venit sotia acasa……din fericire rayman legends pentru xbox 360 e “compatibil” si cu one, asa ca acum o sa ne jucam impreuna)

     (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verifică ce-ai scris. Dacă vrei să mai adaugi ceva, lasă un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pentru a le prelua doar pe acelea.

sus