un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

BestValue oferă acces mai rapid la ofertele de Black Friday

10 Nov 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Iată o știre mișto: BestValue va avea, în premieră pentru România, reduceri de Black Friday.

BestValue este magazinul duty-free din aeroportul Otopeni și vinde în special băuturi fine, dulciuri, parfumuri și articole fashion de la mărci celebre, multe la număr. Cel puțin pe băuturi, unde am studiat mai bine situația, au o colecție foarte bună de tării greu de găsit în magazinele uzuale, inclusiv unele bătrâne aproape cât mine.

Vor participa în premieră și la Black Friday, pe 17 noiembrie, cu reduceri de până la 70%. Mă aștept la reduceri foarte mari.

Mecanismul este unul interesant:

 • înscrieți-vă acum adresa de email și veți primi acces la vânzări cu 3 ore înainte de lansarea publică a campaniei. Cum ar fi, dacă public apar reducerile pe 17 noiembrie, ora 0:00, cei care se înscriu de acum cu emailul pot începe să cumpere de pe 16 noiembrie, ora 21:00 (un fel de priority boarding, că tot e termen din domeniu).
 • după înscriere veți afla și 12 produse vedetă ce vor fi la reduceri. Fără înscriere veți putea descoperi doar trei. Am dat câteva clickuri și mi s-au arătat Jean Paul Gaultier – Scandal, Paco Rabanne – Olympea și Lancome – La Vie Est Belle. Sper să fie mai multe băuturi la Black Friday, că aș investi în ele, dar și parfumurile pot fi cadouri bune pentru Crăciun.

Din BestValue se poate cumpăra doar dacă aveți un bilet de avion cumpărat, dar încă nefolosit, la data achiziției (merge și cu al unui prieten, contează booking reference-ul să fie valid). Este magazin în aeroport și are un regim special, fiind gândit pentru călători (detalii aici). Avantajul magazinului online este că poți cumpăra oricând și primești produsele acasă, în zilele următoare, prin curier TNT.

Legat de Black Friday, cine validează de acum în site un bilet de avion va primi încă 5% discount de Black Friday. Practic, nu mai stai în momentul achiziției să cauți codul de pe bilet și mai scad și prețurile. Noi avem bilete luate pentru decembrie, așa că voi profita din plin de reduceri, sper să-mi găsesc un cadou ce-a fost îmbuteliat prin 1996 sau chiar mai devreme.

În caz că vă întrebați, tradiționalul meu articol mare despre Black Friday apare luni sau marți.

  10 comentarii

 1. Preturile sunt interesante, dar iti trebuie un bilet de avion valid pentru comanda.

    (Citează)

 2. Cam mica utilitatea BF-ului facut de magazinele duty free.

    (Citează)

 3. Sau executi in consola $(“.image-behind”).hide(); $(“.hiden-block”).show(); si vezi toate cele 12 produse.

    (Citează)

 4. Giovani: t

  Sfaturi de viata de la milionari. Deci asta e secretul…

    (Citează)

 5. BestValue e magazinul ala care vinde( vezi doamne, fara taxe) pe aeroport mai scump decat este in oras? Nu, multumesc!

    (Citează)

 6. pai si ziceai ca “merge și cu al unui prieten” – nu crezi ca lipseste ceva din articol? *wink*

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus