un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 13 octombrie 2017

13 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

NSFW: Iva Nikolina Juric.

  9 comentarii

 1. ma face la nervi cand vad cate o stire de genul aleia cu fabrica de baterii din polonia.
  singura speranta e ca o sa moara toti nenorocitii astia care de aproape 30 de ani nu au vrut sa faca nenorocitele alea de autostrazi. parca e o strategie nationala sa nu cumva sa avem infrastructura. ce mama dracului e la mijloc nu imi dau seama dar poate intra oricand la subminarea economiei si sigurantei nationale.

    (Citează)

  • polonezii ca să atragă fondurile pe transport au „trântit” o autostradă din sudul țării până aproape de gdansk. ca să pună și taxă pe ea….ultimii km i-au făcut din fonduri naționale cu taxă…..oameni deștepți, nu idioți ca noi.

     (Citează)

  • Da, dar la ei bisericile nu se finanțează de la buget, așa că le rămân bani destui să clădească restul lucrurilor din țară.

     (Citează)

 2. Ca sa nu incepeti duminica sa va plangeti aiurea luati in consideare:
  Duminica, 15 Octombrie 2017, Bucuresti de la 8 la 14 (aproximativ) traficul va fi restrictionat conform pozei de mai jos :)

  http://bucharest-marathon.com/wp-content/uploads/2017/09/42k_relay_rbbm_2017.jpg?v=20171004

    (Citează)

 3. nwradu:
  Da, dar la ei bisericile nu se finanțează de la buget, așa că le rămân bani destui să clădească restul lucrurilor din țară.

  Nu chiar. Subventioneaza insa preotii care predau in scoli. E o chestiune de performanta a conducerii, nu de stat/privat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus