un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 11 octombrie 2017

11 Oct 2017  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

NSFW: Ana Lupu.

  5 comentarii

 1. Eu stiu pe cineva care a platit echivalentul a 3000 de euro, bitcoin, si nu a primit nici un drac inapoi (atacurile din iarna trecuta). L-au trombonit ca a luat altcineva banii, desi omul procedase conform instructiunilor, si ca sa trimita din nou. A zis sa ramana cu o gaura de 3000 de euro si fara date decat cu 6000 euro gaura si fara date. A platit 3000 de euro ca sa invete cum sa economiseasca 3000 de euro.

    (Citează)

 2. faina romanca noastra :)

    (Citează)

 3. deci de asta e STD un film asa deprimant: presa nu pune decat intrebari PC. Nu-i intreaba nimeni: mai, de cand societatea din Star Trek e mai naspa decat prezentul?

    (Citează)

 4. “Pe vremea mea” (TM) citeam ca daca o firma avea ceva probleme cu acte in neregula, intr-o noapte aparea brusc un incendiu salvator si gata. Acu’ e mai simplu, vii singur de acasa cu un stick virusat si in felul asta macar salvezi cladirea si nu-i mai pui pe drumuri nici pe pompieri. “Si backup’u? Unde e backup’u? – intreaba procurorii. Ce-i ala backup? – raspunse Bunicuta”

    (Citează)

 5. Plati NFC cu telefonul.Moldoveni ne-au luat-o inainte
  https://www.youtube.com/watch?v=321drDH3Z4E

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus