un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage împlinește 12 ani, dă un cadou la fiecare comandă

3 Oct 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Adică mulți ani, având în vedere că mulți români abia acum descoperă comerțul online; să fii printre cei bătrâni în acest domeniu este o performanță. Copiii care atunci erau la maternitate se joacă acum din plin pe genul de produse pe care le vinde PC Garage. Cei care atunci se despărțeau de învățătoare și treceau în clasa a 5-a sunt acum oameni maturi, poate căsătoriți și cu copii.

Ca să vă faceți o idee despre piața IT acum 12 ani, cel mai puternic procesor al momentului era Pentium 4, iar majoritatea încă foloseau monitoare cu tub. Cea mai performantă placă video era GeForce 7900, pe portul AGP. Se juca Knights of the Old Republic 2, DOOM 3, Call of Duty 2 și World of Warcraft. La filme, tocmai se lansa Star Wars episodul 3.

Ce vremuri, nu? Ce evoluție în următorii 12 ani (ok, mai puțin la World of Warcraft, care încă este acolo)!

Oricum, clienții au evoluat, magazinul a evoluat cu ei și s-a adaptat cerințelor pieței, iar în perioada 3-5 octombrie sărbătorește cei 12 ani printr-o campanie în care, la orice comandă, se dau și cadouri marca Logitech. De exemplu, pentru comenzile între 500 și 1000 de lei se dă automat cadou un kit Logitech tastatură + mouse MK220. Au și produse la ofertă specială, iar căștile HyperX Cloud au un preț bun. Vedeți toată campania aniversară aici; se încheie pe 5 octombrie.

    4 comentarii

  1. intre 500 – 1000 RON se da cadou in kit Logitech MK220

      (Citează)

  2. pcgarbage mai bine invata de la celelalte magazine sa aiba ramburs gratuit la produse. Cumpar produse de >2000ron si imi cer bani pe ramburs.
    Nu, plata anticipata cu cardul nu e o optiune, o data mi-au gresit comanda si a durat ceva pana mi-au intrat banii.

      (Citează)

  3. Multumesc pentru informatie.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus