un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 8 octombrie 2017

8 Oct 2017  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

Cele mai bune baruri din lume. Topul pe 2017 a fost dat publicității, iar Londra conduce din nou.

Istoria jocurilor real-time strategy. Un articol frumos și cuprinzător despre genul RTS de jocuri.

Fotografii din casele diverselor vedete. Îmi place mult genul american de bucătărie spațioasă, cu insulă pe centru unde poți să prepari sau să mănânci ceva rapid.

Design fails. Veți râde bine.

Ce s-a întâmplat cu Aung San Suu Kyi? Celebrul lider pentru drepturi și egalități în Myanmar pare neinteresată de minoritatea Rohinga, deși “Satellite images show that more than two hundred Rohingya villages have been incinerated.”

Curtea Constituțională a încălcat Constituția țării. Nici nu mă așteptam la altceva, cu Dorneanu acolo.

De ce au loc mass shootings. Articolul e scris de un expert în sănătate mintală.

Un test bunicel de personalitate. Mi-a ieșit că sunt Logistician. N-am fost surprins, pare un rezultat logic.

USR este cu adevărat partidul generației noastre. Normal că este. Politicienii sunt pe măsura populației, inclusiv proporțional cu tipul acesteia.

10 locuri hipsterești din București. Topul este bun, iar majoritatea localurilor nu sunt “hipsterești”, ci doar moderne sau diferite de ce-i în rest.

Cărți SF și fantasy ce se lansează în octombrie.

10 orașe ce încă își păstrează zidurile medievale.

Fotografiile săptămânii.

Ofertă: Set toate icoanele de care are nevoie o Biserica, 82 de icoane, Icoane Individuale – vrea cineva? Costă doar 13.284 lei.

La ora 8 este cursa de Formula 1 de la Suzuka. La ora 11:30, pe unul dintre canalele Digisport, puteți vedea finala Halep vs Garcia de la Beijing.

Trailerul de la Pacific Rim: Upraising. Probabil va fi o bazaconie la fel de mare ca și primul.

  13 comentarii

 1. Intr-adevar, testul are intrebari foarte bune si scala de raspuns este foarte bine gandita. Rezultatul meu este Architect, ceea ce nu ma mira, am tendinta sa nu imi placa oamenii si sa imi planific pasii pentru orice.

    (Citează)

 2. Foarte interesant testul. Mie mi-a iesit “advocate infj”. Pe langa test, e placut si ciudat in acelasi timp sa citesti descrierea personalitatii.

    (Citează)

 3. În sfârşit ceva luciditate în analiza shooting-urilor în care nu devine totul o luptă politică pentru sau contra armelor, fiecare cu votanţii lui.

    (Citează)

 4. Nu ti-a placut Pacific Rim?!
  Mie mi s-a parut unul dintre cele mai bune blockbustere din ultimii ani, cu siguranta cel mai interesant cu roboti. Chiar si vazut “doar” 3D pe TV.
  Trailerul pentru 2 arata la fel de bine, si ma bucur ca l-au facut pana la urma.

    (Citează)

 5.   (Citează)

 6. De curiozitate, cat e comisionul in profitshare pentru icoane ? :D

    (Citează)

 7. Simpatic testul, mie mi-a iesit debater, nu stiu cat de reliable e… am mai facut unul ceva mai complex, singurul care nu iti dadea rezultate contradictori in timp (la 18 ani, 25 de ani etc, practic ramane consecvent + identifica si partile care pot fi catalogate de uni ca fiid negative) nu l-am gasit acum asa din scurt dar probabil a fost testul Enneagram, orcum eu…. le privesc informativ, vezi efectul Forer/Barnum, mi se pare ca rezultatul e dus prea mult spre pozitiv in asta (e si normal, testul e doar un mod de a te face sa le cumperi serviciile)

    (Citează)

 8. acum are reteta succesului – negri in roluri principale, chinezi pe ici pe colo, ce mai vrei?!

  Marius:
  Nu ti-a placut Pacific Rim?!
  Mie mi s-a parut unul dintre cele mai bune blockbustere din ultimii ani, cu siguranta cel mai interesant cu roboti. Chiar si vazut “doar” 3D pe TV.
  Trailerul pentru 2 arata la fel de bine, si ma bucur ca l-au facut pana la urma.

    (Citează)

 9. I call bullshit la chestia cu barurile.
  Acolo sunt doar baruri fancy, Nu te distrezi in baruri fancy.
  Du-te in The Flying Saucer, in cateva locuri in US. Ala e bar bun.

    (Citează)

 10. “bucătărie spațioasă, cu insulă pe centru” in care nu se gateste aproape niciodata, care sunt mai smecheri anagajeaza un private chef care vine din cand in cand si gateste. Dar de cele mai multe ori frigiderul e gol si in congelator sunt cateva semi-preparate care au nevoie de cuptor cu microunde sa fie consumate.

    (Citează)

 11. DEBATER

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus