un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 1 octombrie 2017

1 Oct 2017  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Conservatorii din Biserica Catolică îl acuză pe Papă că răspândește erezii.  Era de așteptat ca nu toată lumea să fie de acord cu declarațiile și politicile ceva mai deschise ale acestuia, deși ar trebui să se bucure că a făcut din nou biserica ceva mai cool.

O biciclistă povestește cum a căzut, s-a lovit la cap și cât de lungă a fost recuperarea. Acum închipuiți-vă ce-ar păți un biciclist fără cască pe cap.

O bloggeriță ce mințea că s-a tratat naturist de cancer a fost amendată cu 322.000 de dolari. Am mai pus acest link și în știrile zilei, dar mi se pare important. La noi poți spune orice legat de medicină pe net, iar lumea chiar te va urmări. La străini astfel de lucruri sunt luate ceva mai în serios, nu se glumește cu astfel de subiecte.

Un tratat despre evoluția femeilor în filmele Batman. Femeile normale, fără un aspect prea sexy, sunt izolate și nu au prieteni. Când devin villains capătă și înfățișare sexy.

Un cuplu de ruși este suspectat că a ucis peste 30 de persoane și le-a mâncat. Treaba a fost descoperită într-un telefon pierdut în care ăia se fotografiaseră cu diverse membre.

O listă de inventatori uciși de propriile invenții sau cercetări. Aerowagon-ul pare interesant, mă mir că n-a prins.

Referendumul pentru independența Cataluniei are bețe în roate. Astăzi se votează.

Un meci din liga a 5-a a fost oprit în minutul 58 după ce toate mingile au fost pierdute în râul Bistrița. Trecea râul chiar pe lângă stadion și nu aveau plasă.

Kit Harington, care-l joacă pe Jon Snow, s-a logodit cu colega lui de serial. Femeile din toată lumea suspină.

Franța și Germania vor o Europă mai performantă. Ghiciți ce țări vor fi primele lăsate în urmă, către influența rusească.

Cel mai cunoscut pizzer din Italia deschide un restaurant în New York. Povestea sa este interesantă.

Tur de Dresda cu video 360 de grade. V-am spus că astfel de clipuri sunt bune pentru turism, că te poți uita în ce direcție vrei tu.

5 metode simple de a pregăti puiul.

Cursa de Formula 1 din Malaezia este astăzi la ora 10 am.

    9 comentarii

  1. Daca blogerita aia ar fi donat banii cum a promis, nu ar fi pățit nimic. Amenda nu are nici o legătură (daca am citit bine) cu tâmpeniile emanate pe blog. Doar cu înșelăciunea in sine, din întâmplare a fost vorba de medicina, așa cum putea sa fie despre religie.

      (Citează)

  2. Link-ul către bloggerita duce către un articol: “Titlul Miss Romania câștigat de rusoaica Kristina Ciasovschih este fals”

      (Citează)

  3. Doamne ajuta, poate urmeaza etalonul de prostie care este Olivia Steer.

      (Citează)

  4. toate “mingiile”? Serios?

      (Citează)

    • Mai fac și eu greșeli, am corectat acum. Normal ar fi să zici “vezi că ai greșit acolo”, nu cu “serios?” și din astea.

        (Citează)

    • Ca sa fiu sincer, auzisem pe un prieten din Bucuresti, cu care jucam tenis saptamanile trecute, spunand “da-mi si mie mingiile alea”. Am crezut ca a devenit un regionalism.

        (Citează)

    • În zona Iași se zice “animăluri” la animale, deci orice este posibil.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus