un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 14 septembrie 2017

14 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

NSFW: Catherine Schultz, la recomandarea lui George.

  7 comentarii

 1. Românul Avram Iancu parcurge înot fluviului Dunărea (2860 km), astăzi ajunge in Tulcea mai având puțin sub 100km până la terminarea traseului: http://iancuavram.ro/

    (Citează)

 2. george merită aprecieri. frumos, sublim, sexy.

    (Citează)

 3. te rog nu mai da link-uri la idioti care nu stiu sa se documenteze, Moto Z2 Play nu varful de gama, Moto Z simplu si noul Moto Z2 sunt varfuri de gama. Play este o gama putin mai slaba, de aia are si ecranul doar Full HD.

    (Citează)

  • Cred că poți să arăți greșeala cuiva fără să-i zici idiot.

   Dacă erai față în față cu respectivul, spuneai “ești un idiot!” sau “te înșeli, Z2 este vârful de gamă, Z2 Play e o versiune mai slabă”? O să bănuiesc că a doua variantă, așa că de ce dialogul printr-un monitor modifică astfel decența oamenilor?

     (Citează)

 4. i-as fi spus ca e un scriitor superficial, care nu stie despre ce scrie, nu poti sa nu faci un research minim, mai ales cand scrii despre ceva sau cand esti invitat la un eveniment.

  Inteleg ca doar Samsung si Iphone e miezul, dar fa research nene, de aia sunt 3-4 bloguri pe care le mai citeste lumea, in rest e doar zgomot de fond.

    (Citează)

  • Nu cred că ai fi zis nici asta, pentru că sună a ceva ce s-ar spune într-o mare dezbatere despre sufixul Play al unui telefon, nu într-o conversație rapidă, dar oricum, de la scriitor superficial la idiot e o cale lungă oricum.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus