un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 1 septembrie 2017

1 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Laurence Bedard.

  8 comentarii

 1. OMFG, I don’t give a fuck ;)

    (Citează)

 2. Aparent la Motorola s-au dus bezel-urile pe care le-au scos toti ceilalti producatori. :)

    (Citează)

 3. NSFW-ul zici că-i CGI

    (Citează)

  • cam asa mi se pare si mie…pe asta daca o agati noaptea in club si te trezesti dimineata langa ea, s-ar putea sa ai un preinfarct…

     (Citează)

 4. In magazinele Samsung este o oferta de buy back foarte buna. Poti duce orice telefon. Eu am dus un Nokia 6555 si am obtinut o reducere de 450 lei + telefonul evaluat la 5 lei :). Asa ca am luat un S8 cu 2690.

    (Citează)

 5. Interesanta camera Sony dar doar daca vine cu argumentul : Pret mai bun ca goPRO

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus