un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Au fost alese cele mai bune fotografii de la concursul Zenfone

7 Sep 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Acum ceva vreme v-am spus despre un nou concurs de fotografie pentru posesorii de telefoane Asus Zenfone. Concursul s-a încheiat și fotografia câștigătoare este cea de mai jos:

Puteți vedea toate cele 10 fotografii și 10 câștigători în pagina concursului, plus ce premiu a luat fiecare.

Am fost și acum în juriul care a decis câștigătorii. Din păcate, n-au mai fost fotografii cu pisici pe care să le votez la sigur, așa că selecțiile mele sunt cele de mai jos. Mă bucur că primele trei imagini din topul final s-au regăsit și în cele zece alese de mine.

Pentru unghi și încadrare.

Pentru perspectivă și scenă.

Pentru umbre și felul în care se reflectă lumina în apă.

Tot pentru scenă și felul în care se reflectă totul în apă, că mai rar prinzi una așa liniștită.

Pentru unghiul bun din care a fost surprinsă scena.

Poză clasică de vacanță, culori frumoase, peisaj încărcat ce insistă să-l cercetezi cu privirea în toate detaliile sale.

O altă scenă frumoasă. Observați cum HDR-ul face ca apa să pară verde în partea stângă și albastră în dreapta.

Pentru încadrare și culori.

Asta e genul de fotografie unde alergătorul chiar trebuia încadrat după regula treimilor, ca să creezi ideea drumului de unde a venit sau a zonei în care va alerga în continuare. Chiar și așa, e o fotografie bine surprinsă, mai ales cu un telefon.

O altă fotografie clasică de vacanță, unde am apreciat calitatea detaliilor și culorile surprinse.

    5 comentarii

  1. Idea din spatele fiecarei poze este ok, calitatea, insa, lasa de dorit. Bine, nici nu te astepti la prea multe din partea unui Zenfone.

      (Citează)

  2. intrebarea e de ce aproape toate fotografiile sunt patrate?
    adica nici portrait sa le dai in cap, dar nici landscape, cum de fapt face mai toata lumea.
    sau asta e noua fitza, poze patrate?

      (Citează)

  3. Nu sunt cunoscator in ale fotografiei, dar parca pozele astea nu prea au claritate (nu sunt sharp, sau cum s-o zice).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus