un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 august 2017

9 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

21 comentarii

NSFW: iată un profil interesant: Chloe Ayling. Are 20 de ani (pe vremea mea, femeile de 20 de ani nu arătau așa!) și recent niște români au fost acuzați că au vrut să o răpească.

    21 comentarii

  1. Disney nu a cumparat BAMTech, a anuntat ca doreste sa isi creasca procentul de actiuni pe care le detine la 75%. Tranzactia nu a fost aprobata inca.

      (Citează)

    • Ei au bătut palma, mai au să-și dea aprobarea autoritățile, dar nu văd de ce n-ar face-o, că doar nu se formează un monopol pentru că Disney își crește cota.

        (Citează)

  2. Nu vreau sa par batran sau ceva.. dar cu atat de multe poze “tentante” oare un astfel de om nu ofera o invitatie de a atrage si privirile raufacatorilor? Celebritatea asta online poate aduce si multe dezavantaje..

      (Citează)

  3. 20? las-o dreacu…asa arata nevasta-mea si are 33.

      (Citează)

  4. Google Home – nu vad de ce as da banii pe asa ceva, total nefolositor. Am o boxa luata acum 2 ani si o folosesc din ani in paste.

    Si…nu stiu…chiar sunt oameni care li se pare ceva interesant niste wallpapere? Adica…cat de plictisitoare sa fie viata ta sau cat de neocupat sa fii sa iti para asa ceva mega-utra interesant?

      (Citează)

    • Google Home poate să-ți răspundă la întrebări. Eu fac asta cu telefonul, că mi-e mai ușor să întreb “cum va fi vremea sâmbătă la bușteni” decât să butonez 20 de secunde pentru a afla asta.

      Apoi poate controla diverse dispozitive din casă, precum lumini, termostate șamd.

      Cât despre wallpapere, da. Nu-i vorba de plictiseală, ci de a schimba aspectul telefonului. Dacă ție ți se pare că ai o viață plictisitoare dacă te interesează astfel de aspecte, bănuiesc că în Windows ai un ecran gri și pe telefon la fel, nu?

        (Citează)

    • Am incercat si eu sa vorbesc cu telefonul…numai nu ma inteleg si decat sa pierd 2 minute sa aflu ceva mai degraba pun mana la tastat.

      Iar despre wallpapere, nu cred ca m-ai inteles la ce m-am referit. Ma refeream la faptul ca nu e o stire asa interesanta niste “scurgeri” de wallpapere. “Scurgeri” interesante sunt alea despre performantele unui telefon, alea despre Game of thrones si tot asa. Si nu, nu am wallpapere gri :D

        (Citează)

    • Dacă n-ar fi interesantă, nu ar mai face atâtea site-uri știri despre wallpaper-uri de pe diverse telefoane. E ceva ce se întâmplă la aproape orice lansare.

      Dacă începi să te înțelegi cu telefonul nu vei mai pierde 2 minute, ci le vei câștiga. Mie mi-e de mare ajutor Google Assistant.

        (Citează)

  5. @radu tot uit sa zic o chestie care ti-ar fi utila. la articolele de tipul asta “stirile zilei” tu folosesti aceeasi poza care pana la urma nu spune nimic, vorbeste cu bullets si poate iti spune cum face el sa apara poze care sa aiba legatura cu link-urile postate ( bullets = fulgerica.com) . cred ca ar fi mult mai fain, dar e alegerea ta of course

      (Citează)

  6. Google home se vinde oficial și în Franta, atât pe știre cât și în rețeaua de magazine fizice Fnac.

      (Citează)

  7. De real folos dimineata: ok google > wake me up in one hour.

      (Citează)

  8. POS la posta? :))) va fi amuzant sau teribil de enervant.
    Eu nu inteleg de ce nu e POS la banca.. cand platesti o rata sau o factura.. depui cash :|..

      (Citează)

  9. Mare pierdere era daca o dadeau rapitorii la tigrii pe tanti Chloe!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus