un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 30 august 2018

30 Aug 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

NSFW: Xonia, acuzată că a făcut fotografii și la Monumentul Holocaustului. Una din cont acolo este făcută.

  20 comentarii

 1. Ce chestie tare cu vopsitul strazilor!

    (Citează)

  • Da, e tare. Cauta apoi cu cat a crescut numarul accidentelor auto ca aluneca aia ca pe gheata pe vopseaua lu’ ecologistul sef. Si e doar in cateva rezidentiale, nu in zone cu trafic mediu sau mare.

     (Citează)

 2. te știam băiat serios. ce caută xonia?????

  caută pe instagram rodicamiron

    (Citează)

 3. Scuze de off-topic: ce fel de oala folosesti pentru a gatii lent? stiu ca o caracteristica a acelei oale era ca puteai sa faci si preparate sous vide? Nu mai gasesc articolul :(

    (Citează)

 4. Xonia e nsfw pentru ca e prea nasoala. Alt motiv nu vad..

    (Citează)

 5. Nasoala Xonia aia… da nasoala rau, are fata de travestit..

    (Citează)

 6. Așa sunt vedetele acum.

    (Citează)

 7. intreb pentru un prieten , Xonia e barbat?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus