un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 iulie 2017

24 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

NSFW: Daria Pershina.

  14 comentarii

 1. Paint nu l-am mai folosit de cand am descoperit Paint.NET (free, open source). La fel cu Notepad, inlocuit de Notepad++. La vizualizarea de poze cred ca mai folosesc ce are Windows, ca cele vechi folosite au crescut asa mari si complexe incat merg din ce in ce mai greu si n-am avut timp sa caut altceva (recomandari?).
  E o tendinta sanatoasa, abandonezi modulele simple si care nu aduc beneficii daca oricum exista alternative specializate si avansate (eventual le cumperi si le integrezi dar nu cred ca e cazul aici).

    (Citează)

  • pentru imagini, irfanview – vede cam orice format, face conversie, crop plus multe altele (doar trebuie sa cauti prin meniuri/help).

     (Citează)

  • irfanview e vis.

   singura problema e ca setarea fotografiilor sa se deschida cu irfanview are ceva conflict cu windows 10 si trebuie resetata cam odata pe luna.

   Dar merita deranjul.

     (Citează)

  • Eu în IrfanView inclusiv mai pictez câte ceva, că dacă apeși F12 are meniu de brush și alea.

     (Citează)

  • mac gregor:
   singura problema e ca setarea fotografiilor sa se deschida cu irfanview are ceva conflict cu windows 10 si trebuie resetata cam odata pe luna.

   Am pățit asta la început, dar se poate rezolva permanent. Nu mai știu cum, mi se pare că trebuie să setezi asocierile din meniul specific de Windows, nu din IrfanView, și rămân așa.

   Mai încearcă să cauți și pe net, că probabil sunt soluții.

     (Citează)

 2. Ca tot zici de g4: Radu cu G6 ai apucat sa te joci? Ca parca nu am vazut nici un review mai detaliat la tine…

    (Citează)

 3. Nu e stire de tehonlogie, ci are arome fine de taco. Taco-Bell -> incont.stirileprotv.ro/retail/inca-un-gigant-international-de-fast-food-intra-in-batalia-cu-mcdonald-s-kfc-pizza-hut-si-subway-pe-piata.html

    (Citează)

  • Stai să așteptăm un anunț oficial legat de România. Când vrei să te extinzi în 100 de țări, e posibil să dureze mulți ani până ajungi într-una din ele.

     (Citează)

 4. Nimic despre GOT ? Foarte fain episodul, are nuditate și bătaie.

    (Citează)

  • Nu chiar.

   Femeile alea tinere de au murit erau inutile. Au apărut în perioada recentă, nu aveau nici un rol clar definit în serial și acum au murit fără să conteze la nimic. Pun pariu că 99% nici nu știu ce nume aveau.

   Jon Snow pare a fi în aceeași ședință ca și în primul episod. Deși au trecut mai multe zile, frati-su Bran încă n-a ajuns de la zid la Winterfell.

   Littlefinger pare sa fi uitat că e un maestru al comploturilor și o urmărește pe Sansa ca un adolescent în călduri.

   Cercei a descoperit că există baliste. Aveau și înainte, dar ce mai contează asta?

   Finalul a fost singura scenă ce a avansat un pic povestea. Mai sunt 11 episoade din întreg serialul, așa că nu mă declar mulțumit.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus