un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 18 iulie 2017

18 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

13 comentarii

NSFW: Brady.

    13 comentarii

  1. hahahaha, oferta buna la airpods? de banii aia iti iei alt telefon, sau dau o fuga pana la milano; habar n aveam ca sunt asa de scumpe;

      (Citează)

    • Chiar pariasem cu cineva că va apărea un astfel de comentariu.

      O ofertă bună la un produs scump nu înseamnă că-i reduce prețul la 2 lei.

        (Citează)

    • ”Oferta” la airpods de la emag e prețul standard de ceva vreme la istyle/icentre, spre exemplu. Plus că, la unul dintre ei, cu card ING le poți aduce la 799…

        (Citează)

  2. Sper că Samsung nu o să reutilizeze de pe Note 7 și bateriile.

      (Citează)

  3. alexa:
    hahahaha, oferta buna la airpods? de banii aia iti iei alt telefon, sau dau o fuga pana la milano; habar n aveam ca sunt asa de scumpe;

    Ce relevanta are? Cu banii de alt telefon mai bine iti cumperi un aparat de aer conditionat.

      (Citează)

  4. Airpods sunt peste tot 800-850RON. Pretul de 1000 nu este pe niciunde, l-au pus doar ca sa para ca sunt reduse. Cauta si pe istyle sau alte site-uri sa vezi ca sunt mai ieftine decat la emag cu tot cu aceasta reducere.

    Un pret bun incepe cu 7 sau chiar 6 :)
    In rest e vrajeala.

      (Citează)

    • Am căutat. La Istyle sunt la același preț. La alții sunt în jur de 900 de lei. Sunt curios, în condiții egale, câți au cont la iStyle și câți au cont la eMAG pentru a face o achiziție rapidă.

      Un preț de 600-700 lei este wishful thinking, cum se zice.

        (Citează)

  5. Telefonul Samsung A5 2017 a fost saptamana trecuta 1550 de lei. Redus de la 1700 sau 1800 ceva de genul. Acum e 1650 redus de la 1800. Tare.
    Eu l am luat vineri de la Altex cu 1550 deci nu vorbesc din auzite.

      (Citează)

    • @Mihai
      Stai sa vezi, principiu cerere/oferta, pretul de achizitie, grafic, bla, bla…

      eMag a devenit jenant cu ofertele lor si se incapataneaza sa o tina tot asa.
      Ce au fost si ce au ajuns…

      Am avut 3 comenzi la ei in ultimele doua luni pe care le-am anulat:
      1. comanda data cu livrarea in magazinul lor trebuia sa vina a doua zi, dupa 3 zile in care tot ajungea am anulat-o si am luat-o din alta parte.

      2. produs la favorite, imi vine notificare ca a fost redus, dau sa-l iau, pretul pe site neredus. Abandonez, imi vine din nou notificare, il bag in cos, costul total neredus. Sun la call center dupa 5′ de asteptare, ma las pagubas. Luat din alta parte

      3. Comanda luata acum doua saptamani – pus la favorite, vad evolutia pretului; incepe saptamana dau sa iau, nu stiu ce campanie, pretul crescuse. Mai astept 1 saptamana, pretul ramane tot sos (desi el aparea cu reduceri, etc…).
      Ma uit la alt magazin, urma campanie – a doua zi, acelasi produs cu 15% sub pretul redus de la emag; in 2 zile il aveam acasa.

        (Citează)

    • vizavi de preturi reduse la emag, mai difera si la acelasi produs, dar marimi diferite. plus ca mai trebuie sa bagi si codul de reducere, unde este.
      ca livrare, am comandat sambata seara si luni dimineata aveam coletele, curier simplu, deci foarte bine.

        (Citează)

  6. Ai avut noroc :)
    În timp vreme numai probleme am avut, cu expediere și livrarea. Și imediat se face un an de când am probleme… Încerc sa nu cumpăr de la ei decat dacă nu găsesc în alta parte.
    Iar prețul… Ofertele lor deja nu mai sunt oferte. Și oricum caut vine înainte sa vad evoluția preturilor și pe alte site-uri

    Giovani:
    vizavi de preturi reduse la emag, mai difera si la acelasi produs, dar marimi diferite. plus ca mai trebuie sa bagi si codul de reducere, unde este.
    ca livrare, am comandat sambata seara si luni dimineata aveam coletele, curier simplu, deci foarte bine.

      (Citează)

  7. E fara nici un dubiu ca Emag s-a prostit.A ajuns o regula sa mareasca preturile care ulterior apar la reducere.Deci procentul de discount e aiurea.Acum,nu sunt singurii care fac asa dar ideea e ca trebuie obligatoriu sa verifici pretul redus cu alte saituri.Daca la ei e discount de 40% poate sa fie cu 10%mai ieftin decat toate celelalte oferte,ceea ce e o.k.,il cumpar dar sa nu fim luati de prosti.In alta ordine de idei, am cumparat 5 produse de acelasi fel,livrare in 3 zile si nimic.Sun,intreb,aveau 2 pe stoc,restul in tranzit.Dupa 5 zile acelasi raspuns.Trimit mail,nimic.S-au dat la fund ca sobolanii.Am sunat ca iau numai cele pe stoc si in 24 ore am luat cele2 si imediat mi-au re.turnat restul pe card(ca erau platite).Nici o scuza,nimic.In rest sunt tare vioi,gen ne place ce ti-ai luat,avem recomandari pt tine,bla,bla.

      (Citează)

  8. nwradu:
    Am căutat. La Istyle sunt la același preț. La alții sunt în jur de 900 de lei. Sunt curios, în condiții egale, câți au cont la iStyle și câți au cont la eMAG pentru a face o achiziție rapidă.

    Un preț de 600-700 lei este wishful thinking, cum se zice.

    Salut,

    Eu am cumparat acum, pe linkul tau (o sa le vezi in cont, cred). Pretul e unul bun, mai ales ca emag livreaza in 2 ore, in Pipera.

    E prima data cand cumpar in felul asta – citesc un blog la ora 4, vad o oferta la un produs pe care il urmaream, comand online, il primesc la ora 5:40 la adresa desi traficul era mare. In nici 2 ore, fara sa parasesc biroul, am produsul.

    Ce sa zic, am alergat cu ele asta seara si doar cu ceasul (problema mea era ca nu vream sa alerg cu telefonul, care era mai greu ca shortul). Produsul e wow, sunetul e peste varianta cu fir, iar materialul din care sunt facute e diferit, in sensul bun.

    E prea bine, zic eu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus