un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 17 iulie 2017

17 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

NSFW: Paula Manzanal.

  9 comentarii

 1. Ți-a plăcut GOT ?

    (Citează)

 2. Nu mai bine lasam discutiile despre GoT pana dupa 8 seara? Nu de alta, dar sa nu incurajam vreun comentator sa arunce cu spoilere.

    (Citează)

 3. Ultimele 2 sezoane au avut episoade mai antrenante, înainte așteptai 2-3 episoade până apărea un anumit personaj, acum cam toate personajele principale au loc într-un episod.
  Sunt curios dacă George Martin va mai lansa cărțile daca filmul i-a luat-o înainte.

    (Citează)

 4. Cred că aia cu criptarea e o găselniţă de market cu efect zero.
  Majoritatea pierderilor de date se fac prin aplicaţia (sau prin vulnerabilităţile ei) care foloseşte baza de date, care are acces necriptat la date oricum.

  Nimeni nu ia serverul în braţe şi fuge cu el, şi apoi descoperă că wow, serverul e criptat, asta e :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus