un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 iulie 2017

10 Jul 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Allison Green.

 

  6 comentarii

 1. Samsung vad ca insista in prostia asta de a iti baga pe gat un produs redundant, inferior concurentei si care la 6 luni dupa lansare inca nu au voice recognition nici macar pt. limba engleza. Aparent n-au invatat nimic.

    (Citează)

 2. Nikon a pierdut trenul cu camerele mirrorless. In timp ce SONY tragea tare pe ele acum 5 ani, Nikon se uita cu dispret la ei.

    (Citează)

  • Nu musai Nikon. Ei au avut niște camere mirrorless bunicele, precum primele J și V.

   Canon a pierdut rău trenul. Au scos un singur model și la multă vreme după ce alții aveau multe mirrorless-uri pe piață, dar n-a mers. Mă refer la primul EOS M.

   Sony duduie pe domeniu. Ce-i drept, nu-i o piață mare, că lumea încă are impresia că un DSLR mare înseamnă automat fotografii mai bune, dar tot mai mulți văd avantajele în mirrorless.

     (Citează)

 3. În Franța difuzorul Home costa 149€, nu există nicio oferta. :(

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus