un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 iunie 2017

28 Jun 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

NSFW: Jen Wilken.

M-am întors din concediu. O iau încet.

    14 comentarii

  1. Bine ai revenit!

      (Citează)

  2. cam scurta vacanta! bine ai revenit, nu mai aveam ce citi la cafea :)

      (Citează)

  3. Da-le tu un mail celor de la emag (deoarece pe mine nu ma cred) si spune-le ca li s-au cam încălzit serverele. De cel putin o săptămână saitul lor da rateuri mari-cu greu se poate accesa de pe PC

      (Citează)

  4. O, NSFW fara duckface si plastic. Nice, vacanta ti-a facut bine.

    Ia sa fie si pt. maine: https://www.instagram.com/dannycozplay/?hl=en

      (Citează)

  5. Bine ai revenit. Ti-am simtit lipsa.

      (Citează)

  6. Micron nu va mai fabrica brandul Lexar, ca sa fim mai exacti. Lexar nu are fabrica.

      (Citează)

  7. Arată extraordinar de urât noua interfață Google News. Înainte puteam vedea o groază de titluri pe primul ecran … acum încap doar 4 :(

    P.S. Parcă în TOS-ul eMag scrie că n-ai voie să publici coduri de reducere …

      (Citează)

  8. OnePlus si-au furat-o intr-un final. Au crezut ca o sa fie pupati in fund intr-un Reddit AMA dar s-au trezit cu toti clientii carora nu le-au raspuns pe cai oficiale. Cam asta se intampla cand tot ce faci e sa minti non-stop, se sparge bula la un moment dat.

    https://www.youtube.com/watch?v=-QP6pm1DM1Q

    Ca sa fim intelesi, OnePlus 2 e singurul telefon cu Snapdragon 810 care nu va primi Nougat. “Flagship Killer” in conditiile in care toate flagshipurile cu SD810 au primit Nougat. Kernel sources si camera blobs pentru ca un custom ROM sa fie stabil? N-ai sa vezi asta de la OnePlus, ei inca se coiesc sa nu le scoata pentru ca evident vor ca oamenii sa arunce cu bani pe OnePlus 5.

    Cand tot ce ai de facut ca si companie este sa ai grija ca 3 telefoane sa fie la zi cu Androidul si tu nu esti in stare de asta, imi pare rau, n-ai nicio scuza. Nu, nu va faceti iluzii ca OnePlus a avut ceva de zis la designul telefoanelor lor. Pentru toate, Oppo sunt cei care au facut R&D si fabricarea lor efectiva. De-aia arata identic OnePlus cu gama “Find” de la Oppo. De-aia ultimul OnePlus e identic cu Oppo R11. Pentru ca Oppo sunt cei care l-au dezvoltat si produs.

    http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2017/06/Oneplus5_Oppo.jpg

    Plus, in ciuda nenumaratelor probleme hardware si software raportate, cei de la OnePlus aleg sa nu raspunda dar sa faca un videoclip de PR in care sa-si prezinte suportul lor ca fiind “awesome”. Va sa zica, ei au bani de aruncat pe un videoclip profi, dar sa foloseasca banii aia pentru suportul efectiv al clientilor care le-au cumparat produsul nu pot. Cu asemenea prioritati, evident ca si-au luat-o in freza la Reddit AMA. Si ca nu merita in niciun caz vreun ban pe telefoanele lor avand in vedere ca ei cred ca se pot pisa pe clientii lor si in continuare sa aibe succes.

      (Citează)

  9. Google primește o amendă de 2,7 miliarde de dolari nu euro de la UE. Ai scuza ca de abia te-ai intors din vacanta.

      (Citează)

  10. nwradu:
    M-am uitat acum pe diverse produse, mie mi-a mers bine. Sigur nu-i de la tine?

    Am folosit 3 calculatoare diferite…imediat ce incerc sa dau search sau sa selectez anumite opțiuni nu se mai încarcă pagina. Ciudat….

      (Citează)

    • Nu de la calculatoare, ci de la conexiune. Pierderi de pachete, poate o conexiune proastă undeva pe lanț. Sau zi-mi ce opțiuni alegi, ca să încerc și eu.

        (Citează)

    • Are dreptate. Nici mie nu îmi merge aplicația, rămâne pe ecranul nu start.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus