un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 mai 2017

29 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

14 comentarii

Iată un clip în care fac o friptură delmonico folosind metoda întâi cuptor, apoi searing:

    14 comentarii

  1. vezi ca primele doua linkuri duc la aceeasi adresa

      (Citează)

  2. friptura e pentru 6 persoane ? :)

    arata bine, o sa incerc si eu in weekend, desi nu avem pe aici magazine gen vaca muu. o sa merg la macelarie sa vad ce au neaos.

      (Citează)

    • Nu te complica cu carnea românească, nu avem rase pentru așa ceva.

      Poate găsești ceva de la Gurmand Apetit, care e destul de bună. Uneori Metro are carne de vită bună. Întreabă și pe la vreun restaurant steakhouse de unde iau ei.

        (Citează)

    • multam, dar nu vreau carne care a stat la frigo, prefer proaspata. daca se poate sa si miste, e perfect :)).

      la auchan/carrefour nu am vazut, poate au ocazional doar. nu stiu ce e la metro.

        (Citează)

  3. nwradu:
    Nu te complica cu carnea românească, nu avem rase pentru așa ceva.

    Poate găsești ceva de la Gurmand Apetit, care e destul de bună. Uneori Metro are carne de vită bună. Întreabă și pe la vreun restaurant steakhouse de unde iau ei.

    metro, nici nu trebuie sa fie “argentiniana/ black angus”

      (Citează)

    • Nu, dar aia este indiscutabil mai bună decât cea poloneză sau Angus românească.

      Carrefour Băneasa vinde Angus românesc la prețuri decente, au acolo frigidere de maturare și taie din ce bucată vrei tu.

        (Citează)

  4. NSFW: o tipa din Suedia: https://www.instagram.com/matildaisaacs/

      (Citează)

  5. SUA nu va ci vor, ca ele este mai multe…adica state… noob mistake :)

      (Citează)

  6. daca prinzi o carne de vita buna, 400gr sunt indeajuns pentru un om :D

      (Citează)

  7. nwradu:
    Nu, dar aia este indiscutabil mai bună decât cea poloneză sau Angus românească.

    Carrefour Băneasa vinde Angus românesc la prețuri decente, au acolo frigidere de maturare și taie din ce bucată vrei tu.

    parca din spania/ polonia – vita maturata vidat.

    Si aia de la carrefour arata bine, inca nu am cumparat.

    si cu a noastra se poate face “pulled beef” daca ai un slow cooker.

      (Citează)

    • Am luat eu din Carrefour Băneasa, aia de la galantarul lor, din cea nematurată. Este bună, dar nu extraordinară; mi se pare bună pentru a învăța să faci fripturi, că e păcat să dai 80 de lei la Vaca Muuu pe una de calitate și să o greșești.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus