un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 18 mai 2017

18 May 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Iată un nou trailer pentru Transformers. Pare clasicul “roboți se luptă pentru a cuceri planeta și doar o mică familie cu copii îi poate opri”, plus cu umorul asigurat de un personaj de culoare.

  3 comentarii

 1. Google Assistant pentru iPhone. Fă niște loc, Siri.

  pentru ce sa faca loc, pentru mizeria aia de google assistant? tu ai citit, in articolul la care pui link, cum merge google assistant pe iOS?

    (Citează)

 2. Actiunile digi vor scadea si mai mult pentru ca le-a iesit mizeria de sub pres la vedere.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus