un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Știri despre tehnologie – 25 aprilie 2017

25 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

16 comentarii

NSFW: Avery Marie, 23 ani.

  16 comentarii

 1. Miss Avery a intrat în lumea modellingului pentru a aduna bani pe care să-i investească în educaţie ;-))
  Pe lângă frumuseţe, blonda este înzestrată şi cu inteligenţă, contrar opiniei populare conform căreia blondele nu ar avea un IQ prea mare.
  Ea a reuşit până acum să termine un master în Microbiologie şi are ambiţia de a urma acum un nou master, de data aceasta în Inginerie Chimică, care, speră ea, o va ajuta să creeze vaccinuri ce vor ajuta la eradicarea tuturor bolilor din lume. De asemenea, blonda este o activistă convinsă pentru drepturile animalelor.

  Clar e buna de nevasta!

    (Citează)

 2. Eu am casti de pa Hyper-X si ii recomand.
  Au un raport calitate/pret foarte bun.

    (Citează)

 3. tunatul excesiv asa cum este in cazul creaturilor din postarile nsfw duce la o chestie relativ haioasa: seamana toate intre ele, dar rau de tot.

    (Citează)

  • Came here for this.

     (Citează)

  • Ender:
   tunatul excesiv asa cum este in cazul creaturilor din postarile nsfw duce la o chestie relativ haioasa: seamana toate intre ele, dar rau de tot.

   De fapt, ai sesizat o problemă uzuală a societății: femeile găsesc niște modele de frumusețe și toate le urmează.

   În anii 60 era Monroe, de exemplu. În perioada noastră se pot identifica mai multe (tatuaje heavy, fund mare, blond platinat). Nimic în neregulă aici. Peste 10 ani, astfel de femei vor arăta altfel, în funcție de ce-o fi atunci la modă.

     (Citează)

  • Peste 10 ani, aceste femei vor fi niste epave, pt ca deja s-au mutilat de la 20 de ani.

     (Citează)

  • Giovani:
   Peste 10 ani, aceste femei vor fi niste epave, pt ca deja s-au mutilat de la 20 de ani.

   Nu mă refeream la aceste femei, ci la cele care, peste 10 ani, vor fi vedete pe ce rețele sociale or fi atunci, așa cum sunt acestea acum.

     (Citează)

  • Era melodia aia frumoasa…”buzele tale, doua pedale”…

     (Citează)

 4. Mouse-ul ala e copie dupa Razer Death Adder, ca aspect.

    (Citează)

 5. Deci precomenzi la s8 mai mari ca la s7. Acum sa vezi vanatoare de buguri pe s8, orice prostie care nu merge bine o sa se inflameze la maxim.
  Eu inca astept note 7 cu baterie schimbata (ca note 8 nu cred ca mai fac), pur si simplu nu mi-a venit sa cred acum vreo 2 luni cand mi-a murit note 4 ca singura alternativa a fost… note 5 care are deja 1.5 ani.

    (Citează)

 6. cris:
  Deci precomenzi la s8 mai mari ca la s7. Acum sa vezi vanatoare de buguri pe s8, orice prostie care nu merge bine o sa se inflameze la maxim.

  deja are bug la display, afiseaza o nuanta rosiatica ;) merita 800eur

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus