un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 19 aprilie 2017

19 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW (la propriu): impozitul pe venitul din salariu nu va mai fi plătit direct de angajator, ci de salariat, conform unei propuneri legislative. Doar impozitul, celelalte dări din salariu le va plăti în continuare angajatorul. Deși mulți spun că o astfel de măsură îi va face pe angajați să înțeleagă cât de mulți bani încasează statul din salariul lor, măsura este foarte proastă deoarece va aglomera foarte mult sediile ANAF/Taxe și va micșora încasările la buget pentru că mulți nu vor plăti acel impozit. TOȚI salariații să treacă pe la ANAF pentru decizii de impunere, plăți și declarații? Horror! Sper să nu se aprobe propunerea.

    8 comentarii

  1. Suporta cineva noua reclama Telekom care se difuzeaza abundent la televizor? Mi se pare de departe ce-a mai enervanta reclama din ultimii ani, o intrece si pe cea cu scuipatul de sange in timpul periajului dentar.

      (Citează)

  2. Legat de Supra, cea din pozele din articol e un concept despre care se spune ca va sta la baza noii Supra, nu e versiunea de productie.

      (Citează)

  3. O intrece si pe aia cu crema de unghii ?
    Ma asteptam ca macar de Paste sa renunte la astfel de reclame.

    Imi amintesc ca acum 2-3 cand lucram in Bucuresti frecventam o cantina unde se asculta Kiss Fm, era jale la ora 12 cand mancam ca se facea reclama la Vagisil si tot felul de pastile pentru diaree si constipatie, asta in timp ce lumea e la masa.

      (Citează)

  4. Salut! Există la vreun retailer ofertă de buy-back la televizoare?
    Nu am văzut pe la nici unul în oferta pe 2017 asemenea facilitate…

      (Citează)

  5. Treaba cu impozitul este exact opusul la ceea ce se va întâmpla în Franța de la anul. Adică până acum toți făceam declarația de venit și implicit plăteai un impozit pe venit iar de la anul pentru cei salariați va fi prelevat direct de la sursa urmând mai apoi sa deduci anumite cheltuieli: număr de copii in întreținere, km pe care ii faci că sa mergi la serviciu etc.

      (Citează)

  6. telekom cu Alior ? abia astept !!

      (Citează)

  7. CatalinTanase

    20/04/2017 la 8:11 AM

    Eu nu înțeleg de ce Statul ar vrea să schimbe sistemul actual de impozitare. E clar că nivelul de colectare o să scadă, plus costurile mai mari generate de îmbulzeala de la ghișee. Care e logica din spatele acestui proiect?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus