un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 aprilie 2017

13 Apr 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

NSFW: Nicole Thorne.

  5 comentarii

 1. S7 e 1999 la Carrefour.

    (Citează)

 2. Elekes nu e doar vlogger. Face multă treabă pe YouTube de foarte mulți ani, cu drepturi de autor etc, în mare parte, dacă mai face și asta, nu? :)

    (Citează)

 3. Ce păpușică, am găsit un video cu ea: https://vimeo.com/178870129

    (Citează)

 4. Atentie la W10 creators update – la mine a mers totul pana la ultimul restart, dupa care BSOD cu INACCESSIBLE BOOT DEVICE. Mi-a dat de lucru pentru seara asta.

    (Citează)

 5. Deci directorul comercial Vodafone din UK zice ca au scos taxele de roaming in UE?! Si din lista aia tocmai UK lipseste… ? Bine, cica a declarat anul trecut dar chiar si asa noile tarife sunt in exprimate in £.
  Nu era mai bine daca declara vreunul din Australia sau Singapore daca prin UE n-au gasit vreunul capabil sa declare ceva. Sau vor sa le faca in ciuda la englezi, pentru ca Brexit…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus