un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube! Un subscribe ajută enorm.

Comic-Con-urile acestea par destul de interesante

5 Apr 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Poate ar trebui să mergem cândva, să vedem cu ochii noștri actorii, scenariștii, graficienii, benzile desenate, jocurile, gadgeturile și tot ce se mai poate găsi pe acolo. Iată exemple bune mai jos:De aici:

O găsiți pe Jacqueline Goehner pe Facebook și Instagram.

Comic-Con-ul din 2017 are loc în luna mai la Romexpo. E și cu cosplay, dar îmi închipui că nu de genul acesta. Am văzut cosplay pe la Dreamhack, au costume frumoase participanții la concurs, dar decente. Iată și o galerie foto cu cosplay Marvel la World-Con.

  11 comentarii

 1. Pune naibii NSFW ca era sa fiu dat afara de la munca :))

    (Citează)

 2. ooooooo, dem titties!!!! me likey!

    (Citează)

  • Dar cum de ți-a reamintit de asta? De ce cauți așa ceva pe net? :P

     (Citează)

  • am ajuns la ele de la discutii privind comic con-ul si cosplay. la orice cosplay feminin reusit tatele is importante, si sotul meu m-a trollat aratandu-mi astea. na, ce sa mai zic, pe aliexpress se gasesc surubelnite ieftine.

     (Citează)

  • Faci lucrurile să pară simple. Dacă te uiți pe facebook-ul femeii respective, o să vezi că pare să muncească destul de mult la costumele astea. Ar fi putut să facă poze sexy pe Instagram în chiloți și obținea mai mulți urmăritori, cum fac altele.

     (Citează)

  • doamne fereste, n-am zis ca nu munceste. dar sunt foarte multe personaje in comicuri (jocuri, filme, anime-uri) cu sani mari, si e mult mai usor sa adaugi veridicitate daca te echipezi si cu balastiere din alea. idea e sa fii exact personajul, nu sa arati tate, asta e un bonus pentru restul.

     (Citează)

  • Da, corect.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus