un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 9 aprilie 2017

9 Apr 2017  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

George Butunoiu povestește despre o conferință unde invitații furau mâncare și băutură.

Problema reclamelor false de sub articole de pe site-uri bune. Le-ați văzut, sunt acele “alte articole recomandate” de pe site-uri mult mai dubioase. Majoritatea publicațiilor se apără spunând “scrie că-i conținut extern, recomandat de un algoritm automat”, dar majoritatea cititorilor nu văd asta.

J.K. Rowling povestește despre eșec și revenire. Concluzia este că, dacă știi că faci ceva bine, trebuie să insiști până reușești, chiar dacă durează ani de zile.

Prima licitație de vite Angus în România. Rasa este sinonimă cu “carne moale și gustoasă”, chiar dacă, din experiența mea, rasa Angus crescută în România nu-i la fel de fragedă precum cea originală. Totuși, e bine că se dezvoltă piața de așa ceva.

Dacă șeful tău ar fi o pisică. O colecție de comics bune de la site-ul The Adventures of Business Cat, pe care vă invit să-l urmăriți, că-i bunicel.

10 vile superbe pentru vacanțe. Ce locuri frumoase există în lume și ce vile frumoase au construit unii acolo!

Este ok să scrii despre ceea ce vor alții să citească. Unii au impresia că “ai scris pentru trafic” este ceva rău.

Niște asociații protestează împotriva faptului că oamenii cu pete pe față, cu alunițe sau alte semne distinctive sunt înfățișați ca personaje negative. Mai mult, nu sunt egal reprezentați în cărți și alte medii.

Două sinucideri în rândul gardienilor de la penitenciarul Porta Albă. WTF?

Un glosar cu 60 de termeni din dezvoltare/programare.

50 de citate bune de la oameni celebri. Bună lista. Mie mi-a plăcut acesta: “It took me four years to paint like Raphael, but a lifetime to paint like a child.” (Picasso)

CTP despre albumul foto de la Brebu. Amuzant discurs.

Cum va arăta avionul privat Gulfstream G500.

Iepuri filmați 360. Trageți cu mouse-ul pentru a schimba perspective:

    9 comentarii

  1. “J.K. Rowling povestește despre eșec și revenire. Concluzia este că, dacă știi că faci ceva bine, trebuie să insiști până reușești, chiar dacă durează ani de zile.”
    Exact…ca politicienii nostri cu furatu…

    Si ce-i cu saraciile alea de casute?…pai se compara cu palatul meu, cu scara din Scarface?….baaai baiatule…

      (Citează)

  2. Butunoiu are un caracter de c***t. E genul de om care si-a creat o imagine falsa de om intelept. Ce emite el poate fi cel mult amuzant, nicidecum interesant.
    El este cel care spunea ca firmele nu angajeaza oameni in varsta pentru ca put. De-abia astept sa ajunga si el la 60 de ani, ca sa-i spun ca pute.

      (Citează)

  3. CTP nu stiu pe ce lume trăiește. Daca se face, de ce se face, daca nu se face, de ce nu se face…
    Imi plac la nebunie oamenii ăștia care emit judecați de valoare dar nu se pricep concret la nimic. El este jurnalistul care nu a investigat nimic. Mi-ar fi plăcut sa văd o investigație jurnalistica: cât este bugetul comunei, cât a fost cheltuit pe album, care este business planul, cine a aprobat, comunitatea este de acord sau nu, etc.
    Pana la urma urmei este doar o tzatza. TCTP.

      (Citează)

    • Omul n-a zis de ce s-a făcut, ci, având în vedere semnalele anterioare de dorință de cheltuire a banilor, că poate ar fi cazul să verifice cineva și cu cât s-a făcut.

        (Citează)

  4. Leo:
    Butunoiu are un caracter de c***t. E genul de om care si-a creat o imagine falsa de om intelept. Ce emite el poate fi cel mult amuzant, nicidecum interesant.
    El este cel care spunea ca firmele nu angajeaza oameni in varsta pentru ca put. De-abia astept sa ajunga si el la 60 de ani, ca sa-i spun ca pute.

    Perfect de acord!
    Omul asta e incredibil.. pe langa multe altele, el e cel care ia comision si de la angajator si de la angajat..

      (Citează)

    • Bănuiesc că nu-l ia cu forța, ci amândouă părțile acceptă să plătească așa ceva dacă le convine soluția. Ce legătură are asta?

        (Citează)

  5. nwradu:
    Omul n-a zis de ce s-a făcut, ci, având în vedere semnalele anterioare de dorință de cheltuire a banilor, că poate ar fi cazul să verifice cineva și cu cât s-a făcut.

    Da, dar din păcate seamănă din ce in ce mai mult cu Bancul ăla in care Dracul zice ca nu pune paznic la cazanul de romani ca au ei grija sa nu scape nimeni. Din punctul meu de vedere sunt doar acuzații fara nici o dovada. Zero jurnalism.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus