un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 martie 2017

28 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

20 comentarii

NSFW: Tanya Mityushina. Frumoasă femeie.

    20 comentarii

  1. Dude give us a break already with the promos on Fashion Days.

      (Citează)

    • Dar care este explicația pentru asta? Că nu înțeleg de ce-ți pasă sau cu ce te deranjează.

      Serios, de ce-ai pierde timpul să zici asta în loc să treci mai departe și să vezi dacă e ceva interesant?

      Observ că de NSFW nu se plânge nimeni, de fapt comentariile apar atunci când lipsește din articol.

        (Citează)

    • Radu, în fiecare dimineață sunt reduceri pe fashion days :) e ca și cum ai pune în fiecare zi același nsfw

        (Citează)

    • Nu-i chiar așa. Știu asta pentru că în fiecare zi mă uit pe Fashion Days, ca și pe celelalte magazine la care mai pun linkuri.

      În ultima vreme au avut mai multe campanii, dar asta probabil pentru că a venit noul sezon, au lansat campania aia cu wear with confidence șamd.

      Dacă vrei să-ți iei pantofi, de exemplu, cred că de două ori pe lună poți prinde un cod de reducere sau o campanie precum asta de acum.

        (Citează)

    • epantofi mi se pare peste ei cu mult

        (Citează)

    • Dragoș a uitat o secundă că nu plătește nimic ca să adune cineva linkurile astea pt el. :)

        (Citează)

    • Da, vrem nu doar lucruri moca, dar nici cei care le fac n-ar trebui să câștige nimic. Se hrănesc cu energia universului, nu cu mâncare de la supermarket.

        (Citează)

    • Actually, eu intru pe FD cand Radu mai anunta reduceri. E un fel de reminder. Chiar nu inteleg care e problema! Nu iti convine, nu da click si mergi mai departe.

        (Citează)

    • Eu fiind cel cu acces la statistici, linkul de Fashion Days este al treilea cel mai clickuit din acest articol, deci intră mult mai mulți.

      Nu ca pe NSFW, ce-i drept. Acolo nu-i problemă, să tot fie link!

        (Citează)

  2. Mi s-a parut ca ai zis “frumoasa femeie”…

      (Citează)

  3. Magenta pentru cunoscatoti

      (Citează)

  4. Ca sa vezi cu ideile bune initiate de altii sunt copiate si transformate in succes:

    1. in 2009 webOS (al carui fan trebuie sa recunosc ca am fost) rula pe Palm cu gesturi, carduri la care faceai swipe, etc. Real multitasking. A trecut neobservat dar cand Android si iOS l-au copiat a fost delir
    2. tot in 2009 webOS (si cred ca inainte de asta si Symbian) aveau functionlitatea de hotspot. Din nou, multi ani mai tarziu cand au reusit si cei de la Android si iOS s-o aiba a fost bucurie mare si toti se minunau de inovatie.
    3. BBM are de catva ani functionalitatea asta de share location implementata in parteneriat cu Glympse. Acum hop si Facebook. Probabil reactia Facebook e la functionalitatea din Google Maps cand in final iti poti face share la locatie (dupa ce-au omorat Latitude)

    Nu le pling de mila, ci doar remarc cu nu ideile bune fac diferenta ci forta brandului. E drept ca Palm-ul a lansat webOS-ul mult prea tarziu iar de Nokia si BlackBerry nu vorbim ca acolo e fost multa aroganta.

      (Citează)

    • Nu musai doar forța brandului. Mai contează și să nu-ți rupă bateria făcând asta și să ai masa necesară de oameni ce-ar folosi acea funcție.

      Latitude n-a mers, de exemplu. Niște ani mai târziu, Google reia ideea, cum ai zis chiar tu, și probabil acum va merge. Eu folosesc în continuare Trusted Contacts de la ei.

        (Citează)

    • Și câți aveau Palm în 2009? Sau cui îi era dedicat? Clar unui sector business. Cred că o singură dată am văzut Palm, înainte de 2009 oricum, și țin minte cum recunoștea el scrisul de mână.

        (Citează)

    • Eh, nu te mira că nu l-ai văzut la noi.

        (Citează)

  5. Destiny 2 inca nu e anuntat oficial si pentru PC, sunt doar zvonuri. Official announcement o sa fie la E3.

      (Citează)

  6. Mircea cel vechi

    28/03/2017 la 11:27 AM

    Giovani:
    epantofi mi se pare peste ei cu mult

    Vezi ca pe epantofi sunt si FAKE-uri

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus