un blog de Radu Dumitru

laptop msi la oferta buna
laptop msi la oferta buna

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 15 martie 2017

15 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Jannie Phan.

  6 comentarii

 1. e saptamana asiaticelor la NSFW :))

    (Citează)

 2. Vorba chinezului “Finis coronat opus”

    (Citează)

 3. asadar nintendo switch … bah da ce buna-i galbena!

    (Citează)

 4. Si Spotify oare cand va fi disponibil si in Romania ? Mi se pare tare ideea, oare un Zonga de ce nu ar colabora cu Waze pentru teraba asta in Romania?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus