un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 martie 2017

14 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Sophia Pierson.

    6 comentarii

  1. Cineva pierde bani la placa aia video, e imposibil pentru varianta 4Gb sa coste atat de putin.

    Cat timp AMD-ul va pierde in jocuri in fata unor procesoare Intel quad core si eventual si mai ieftin si consum mai mic, procesoarele lor vor ramane proaste. Si nu numai ca pierde in majoritatea jocurilor si in cateva aplicatii, in mai toate cazurile in care depaseste 7700K o face cu foarte putin.

    In afara de 7zip si Cinebench nu reuseste sa se impuna deloc in fata 7700K.

      (Citează)

    • Depinde și de preț. Nu mi se pare că piața PC-urilor este una a hardwareului de top, ci a compromisurilor. Dacă te uiți pe concursul de la Ghost Recon, majoritatea au configurații destul de vechi. Cred că puțini zic “vreau să cumpăr ce-i mai bun acum, nu contează prețul”.

        (Citează)

  2. acu ceva timp amd fanboys : nu e nevoie de multe core-uri, sunt putine aplicatii/jocuri intel sucks.

    dupa ryzen multicore-uri rulez, intel sucks.

      (Citează)

    • nwradu:
      Depinde și de preț. Nu mi se pare că piața PC-urilor este una a hardwareului de top, ci a compromisurilor. Dacă te uiți pe concursul de la Ghost Recon, majoritatea au configurații destul de vechi. Cred că puțini zic “vreau să cumpăr ce-i mai bun acum, nu contează prețul”.

      tbh la intel nu prea e compromis. eu am un i5 seria 3. nu prea am motive sa trec la un i5 seria 7, sau cat e acuma. spor de performanta destul de mic si trebuie sa schimb placa de baza care e una destul de potenta.

      cei cu amd pe de alta parte nu stau chiar atat de roz.

        (Citează)

  3. Netcity nu e parteneriat public-privat? Cum s-ar putea da în judecată primăria în acest caz?

      (Citează)

    • Nu cunosc exact. Din ce știu, PMB pune la dispoziție spațiul public, dă avizele de lucrări șamd și apoi încasează anual niște bani. În funcție de termenii contractului, dacă ei au făcut ceea ce trebuie și partenerul privat nu, s-ar putea certa pe motiv că nu vin acele redevențe și proiectul întârzie.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus