un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 martie 2017

13 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

NSFW: Lexi Vixi a ales implanturile L.

    12 comentarii

  1. Promo de la PC Garage ti-a scapat

      (Citează)

  2. Îmi place cum MS vorbește despre faptul că un Windows cu licență te protejează de malware și cum ai datele protejate, dar antivirusul lor e cel mai prost de pe piața și fix ei sunt cei care au bagat telemetria.

      (Citează)

    • O fi și la americani reclama echivalentă? Sigur se virusa cineva și îi dădea în judecată pentru că din reclamă a înțeles că nu îi trebuie antivirus.

        (Citează)

  3. cum te ajuta un windows cu licenta de atacuri ransomware sau malware ?

    oricum, toate distributiile preactivate au acces la windows updates.

      (Citează)

  4. M$ recicleaza acelasi FUD obosit de 20 de ani. La cate date trag ei din PC-urile oamenilor cu Windows 10 si sa nu mai zic de nesimtirea cu care pun reclame in el, mai degraba ar trebui ei sa plateasca bani utilizatorilor.

      (Citează)

  5. Nu recomanzi niște playlisturi de pe Soundcloud? :D

      (Citează)

  6. http://www.revistabiz.ro/13611-2/

    Poti publica topul blogerilor pe 2017? Sau este sub copyright?

      (Citează)

  7. Tano:
    Îmi place cum MS vorbește despre faptul că un Windows cu licență te protejează de malware și cum ai datele protejate, dar antivirusul lor e cel mai prost de pe piața și fix ei sunt cei care au bagat telemetria.

    Cumparat pc core i3 fiindca am crezul ca merge mai bine ca vechiul core 2 duo la 3000. Pus win 7…mers bine pana la recomandare de upgrade la 8 sau 10 dupa fiecare update + compul ruland ca ochiul mortului.
    Dubla doi, pus Linux Mint, reinvatat mersul pe jos de la cele mai simple programe. Acum merge perfect, am toata suita de aplicatii pt win, plus inca alte cateva si o viteza de lucru mai mult decat decenta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus