un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Prima etapă de extindere Sun Plaza este încheiată

23 Mar 2017  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

15 comentarii

Sun Plaza se extinde. Dacă ați fost pe acolo în ultimele luni, sigur ați văzut lucrările, iar acum prima fază este gata. Pe 23 martie s-a deschis o zonă nouă, cu trei magazine mutate acolo în spații mai mari (H&M, C&A și Bebe Tei) și patru magazine noi (Altex, Terranova, O Bag și Autograf), iar extinderea va continua în etape viitoare, cândva la anul spațiul nou urmând să adăpostească în total 40 de noi magazine.

Am fost acolo pe 22 martie, când încă se lucra la amenajarea culoarelor și a magazinelor pentru deschiderea de a doua zi. Culoarul ce face legătura între stația de metrou Piața Sudului și centrul comercial se va redeschide, urmând să dea direct în această zonă nouă printr-un coridor amenajat de un artist austriac cu pereți de sticlă texturați alb-negru. Acolo, la subsol, este noul Altex, iar scări rulante te poartă spre parter și nivelul 1.

Cei de la Sun Plaza au început să schimbe și gresia din întreg centrul comercial, probabil ca parte din întreg procesul de redecorare. În noua aripă puteți găsi acum și expoziția 3D Expo, ce cuprinde tablouri care parcă ies din perete. Vă puteți fotografia alături de ele, poate chiar interacționând cu personajele din respectivele scene pentru că jocul de perspectivă permite niște cadre interesante.

Tot în noul spațiu vor fi montate și 3 proiectoare interactive (detectează “apăsările” pe peretele pe care proiectează de parcă ar fi perete tactil). Acestea vor atrage atenția vizitatorilor, vor afișa o hartă și chiar jocuri interactive. Cred, însă, că vestea cea mai bună pentru cei ce intră în Sun Plaza va fi redeschiderea celor două scări rulante principale, cu ajutorul cărora se poate ajunge imediat la etaj.

Noul spațiu include și bănci sau scaune pe care vizitatorii să se odihnească, iar lumina naturală intră în continuare prin luminatoare din tavan. Pentru cei care țin minte perioade de început Sun Plaza, acum 7 ani, în acea zonă era inițial un Mobexpert mare, iar acum trece prin aceste procese de modificare și extindere cu noi spații comerciale, în viitor urmând a se extinde aici și food court-ul.

Privind redeschiderea, H&M și C&A vor avea ceva oferte speciale, iar catalogul Altex este aici. Cei de la Altex erau foarte activi în amenajarea magazinului, am văzut paleți de televizoare 4K, laptopuri, console și alte electronice fiind introduse și aranjate în magazin pentru vânzarea specială din prima zi.

Printr-un Terranova n-am mai fost demult. Țin minte când magazinul era foarte popular în rândul tinerilor, dar nu știu cam ce produse mai vând acum. Îi voi vizita aici, dacă au venit “în cartier”, cum s-ar spune.

La parter, în locul de unde se mută H&M se va deschide în curând o altă cafenea, cu tot cu o terasă afară, ceea ce este o mișcare foarte bună.

    15 comentarii

  1. Frumos. Inca incerc sa imi dau seama unde este zona asta noua, in locul la ce a fost facuta. 3 ani am lucrat in Sun Plaza.

      (Citează)

  2. O Bag? Really?

      (Citează)

  3. ioexist: O Bag

    Nimic spectaculos. Il poti vedea pe site-ul lor, “o bag eu” (http://obag.eu/).

      (Citează)

  4. Poza cu urangutan. Harambe?

      (Citează)

  5. La Altex e “omor”. Restul – meh! Terranova nu e (încă) deschis. Bun!

      (Citează)

    • N-aș zice meh. Am fost astăzi din nou acolo, la ora prânzului, iar la Bebe Tei cred că erau 80 de persoane la coadă la case.

        (Citează)

    • N-am [mai] făcut precizarea – Bebetei nu se pune. Ei au o categorie aparte de ”omor”, ăilalți nici măcar nu pot spera la așa ceva.

        (Citează)

  6. Terranova vand in ultimii ani carpe de 2 lei. Foarte bine ca se extinde, tot Popestiul isi face veacul prin Sun Plaza si deja era sufoca(n)t.

      (Citează)

  7. pacat de fauna locala :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus