un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Încă un joc Uncharted și gata

30 Mar 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Seria Uncharted va continua cu încă un joc, confirmând faptul că doar mie Uncharted 4 mi s-a părut foarte slab. Anul acesta va apărea Uncharted: The Lost Legacy, dar personajul principal nu va mai fi Nathan Drake, ci noul joc se va axa pe Chloe Frazer și Nadine Ross și aventura lor. Bănuiesc că respectiva aventură include cățărat pe ruine și împușcat răufăcători, nu alt gen de aventuri; nu-i genul acela de joc.

De ce zic că Uncharted 4 a fost un joc prost, deși a luat foarte multe premii și a vândut 9 milioane de copii? Pentru că a fost plictisitor de tot. L-am jucat pe tot de sărbătorile de iarnă și am fost foarte dezamăgit de el.

Grafica e superbă, iar mișcările fețelor în dialoguri sunt foarte bine făcute. Jocul a introdus și câteva elemente noi, gen stealth ca să elimini dușmanii unul câte unul. Din păcate, a fost neglijat complet scenariul, care a fost foarte slab. Nathan Drake tot umblă pe urmele unui fost pirat, iar de câte ori crezi că i-ai descoperit comoara, găsești doar indicii spre următorul loc unde crezi că e ascunsă comoara.

Jocul este 85% cățărat și sărit și 15% împușcat, dar toate scenele sunt banale. M-am plictisit repede. “Trebuie să-ți salvezi fratele și să oprești răufăcătorii înainte să plece cu comoara… dar ia-o pe traseul ce include alpinism prin grote!”. Puzzle-urile ar fi putut salva jocul, dar sunt foarte puține, simple și repetitive. Am fost chiar dezamăgit că l-am cumpărat la prețul întreg, la lansare.

The Lost Legacy apare spre finalul anului. Nu sunt sigur dacă va fi nevoie și de Uncharted 4 pentru el (e prezentat ca un DLC) sau dacă merge și de sine stătător. Apoi Naughty Dog renunță la seria Uncharted, deși un film bazat pe jocuri este în lucru, pentru că toate filmele bazate pe jocuri au avut mare succes. Mare succes!

    6 comentarii

  1. Diud, asta e stire din decembrie.

      (Citează)

  2. BTW ce ai auzit de PSP Now? Avem sanse sa apara optiunea si la noi in tara? Ca tocmai am schimbat controllerul de Xbox 360 pe unul de PS4 si m-ar tenta sa joc pe PC fara consola ce a aparut pe PS4. Chiar daca lista e limitata, pretul e ok, din perspectiva mea.

      (Citează)

    • Am vb eu acum o saptamana cu cei de PS Romania. Nu stiu nimic. Nu mi-ai dat nici macar o farama de speranta. Momentan nu e disponibil….bla bla. Si eu astept PSN-ul :)

        (Citează)

  3. Prince of Persia si Warcraft au fost filme chiar decente.

    just my two cents…

      (Citează)

  4. Hai zi ca ai trecut cu greu de vreun puzzle si de asta esti hater.

      (Citează)

  5. Din cate stiu nu PS Now nu are inca niciun joc de PS4. Au anuntat ca vor fi, dar fara alte detalii. Oricum, nu te astepta la jocuri noi, care inca se vand bine.

    PS Now ar merita doar pentru cateva jocuri pe care nu le poti juca pe PC, gen Red Dead Redemption sau The Last Of Us.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus