un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 12 martie 2017

12 Mar 2017  ·

GÂNDURI  ·

11 comentarii

O relatare de la Balul Operei din Cluj. Un fel de gratulare reciprocă, unde trebuie să te afișezi pentru a fi considerat în lumea bună a orașului, cu premii date organizatorilor, nevestelor organizatorilor și alte asemenea manifestări.

Eftimie despre cum poate fi trolat Grindeanu. Chestia asta chiar ar trebui aplicată de reporteri sau de cine i-o avea numărul de telefon.

Antena 3 ia amendă pentru minciunile debitate de Olivia Steer în platou. Mai contează 15.000 de lei amendă, dacă 300.000 de oameni o aud pe Steer spunând că Organizația Mondială a Sănătății raportează că vaccinurile răspândesc boli și că experții recomandă să nu te vaccinezi.

Colbert îl bate pe Fallon la audiență TV. Mă mir. Mă uit la Colbert, dar mă plictisește rău pentru că vorbește numai despre Trump. În schimb, se pare că la americani trebuie să comentezi ce-a făcut Trump pentru a atrage telespectatorii.

Despre sexism la locul de muncă. O femeie face schimb de semnături cu un bărbat și tonul emailurilor primite se schimbă masiv câtă vreme celelalte persoane cred că dialoghează cu un bărbat. Culmea e că, de-a lungul timpului, am văzut destule situații dubioase și glume ciudate și abordări diferite de colegialitate în companie când e vorba de femei, iar în aproape toate ocaziile respectivii nu-și dădeau seama că se purtau diferit sau că făceau glume poate prea îndrăznețe. Poate și eu făceam la fel și nu-mi dădeam seama. M-am întrebat mereu ce credeau femeile despre toate acestea.

Mai sunt 100 de zile până la Cupa Confederațiilor. Rusia se pregătește astfel de Campionatul Mondial de Fotbal 2018, când îi va fi gazdă.

Industria vaselor de croazieră face tot posibilul să scadă vârsta medie a turiștilor.

Așa arată un top modern. Top = maieu pentru femei. În acest caz, probabil pentru femei goale.

Eliza Dushku despre dependența de alcool și droguri.

Supercar-urile salonului de la Geneva. Aston Martin Valkyrie :x

Coreeni cu spirit practic și gândire avansată:

Letting help come through

    11 comentarii

  1. Colbert câștigă teren pentru că Fallon râde fals, se prăpădește la orice bășină verbală a invitatului. Lumea observă asta, poate. Are părți bune în show, dar dacă el insistă pe comportamentul copilăresc, pierde pe mâna lui.
    Da, și Colbert are o obsesie cu Trump, pe termen lung probabil o să se plictisească lumea, dar majoritatea sunt glume bune. Mai sunt 4 ani :), om vedea dacă menține strategia.

      (Citează)

  2. Colbert e tatal lor (alaturi de Jon Stewart – retras intre timp). Stephen Colbert a fost corespondent la “The Daily Show”, apoi a avut propria emisiune “The Colbert Report” la Comedy Central inainte de a prelua stafeta la “The Late Show”. Imi place si Fallon, dar el se axeaza pe subiecte light: muzica si filme. Colbert e si comentator politic de calibru, e mai complex.

      (Citează)

  3. Vouchere de reducere pentru licențe Bitdefender Internet Security 2017 pentru 1 dispozitiv, valabile 1 an de zile la prețul special de 59.99 lei (TVA inclus) redus cu 70% față de prețul întreg de 209,99 LEI.

    Voucherele sunt valabile pâna la data de 07 aprilie 2017.

    Pentru a beneficia de oferta, accesezi acest link:
    https://goo.gl/qdweSK

    În coșul de cumpărături apasă pe link-ul “Faceți click aici dacă dețineți un cupon de reducere” și completezi unul dintre codurile de mai jos:

    2ELOZSYW1L
    CSXU7PYDY1
    TXNEI5LQ4T
    OVYHIH8JP1
    W67Z1XGA2X
    M2ERFHOHPD
    MVV7UXMHEF

    Stay safe!

    – CIA approved this message –

      (Citează)

  4. Puteam sa jur ca papitoiul Rares Bogdan a prezentat gala aia, inainte sa citesc articolul…la tineret nu am pretentii de intelepciune, dar sa vezi atatia oameni trecuti prin viata ca valiza prin gara…

      (Citează)

  5. Okochea:
    Cine sunt Colbert și Fallon?

    mor cand mai vad asa intrebari. esti pe net, foloseste google daca nu ai auzit de ei dar vrei sa afli cine sunt. radu a pus si link. era greu sa`l accesezi? nu pari mai interesant daca intrebi asa ceva ca sa te prefaci ca nu ii cunosti. probabil esti genul care afirma cu mandrie ca nu are TV in casa.
    captain obvious out!

      (Citează)

    • Ai certitudinea că nu știe cine sunt Colbert și Fallon? Poate a vrut să facă o ironie prin care să spună că nu-l / nu o interesează.

        (Citează)

  6. Hai ca poate reusim sa o bagam pe vita aia de Olivia Steer in puscarie pentru pericole aduse sanatatii publice.

      (Citează)

    • vreau in aceeasi celula cu ea. se poate?
      sau trebuie sa bag teoria cu “apa de la robinet e otravita/radioactiva/cancerigena”?

        (Citează)

  7. Gaelex: Colbert și Fallon

    vreau in aceeasi celula cu ea. se poate?
    sau trebuie sa bag teoria cu “apa de la robinet e otravita/radioactiva/cancerigena”?

      (Citează)

  8. Stirea cu amenda Antena 3 din cauza lui Știr m-a uns pe pipoțică. Good job CNA! Finaly!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus