un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 februarie 2017

24 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Tianna Gregory.

    6 comentarii

  1. Ce prosti sunt cei de la GSP, scriu un articol despre Bianca Antonescu, o romanca de 23 de ani care face ravagii pe internet dar surpriza, contul e fals, pozele sunt ale italiencei Alessia Macari:
    stirinebune.gsp.ro/40-de-imagini-dementiale-bianca-face-ravagii-pe-internet-cu-sanii-ei-vezi-o-supergalerie-foto-502833.html

      (Citează)

    • Ma rog, eu as inlocui ‘cei de la GSP’ cu ‘cei care deschid articolele cu femei pe gsp’ sau cu ‘cei care posteaza comentarii cu femei din gsp pe stiri din tehnologie’.

      Dar divaghez, vroiam sa zic ceva de CloudFlare: daca cititi articolul de pe blogul lor veti vedea ce inseamna sa fi pregatit si operativ cand apare o buba d’asta: cum au inchis componentele cu probleme world wide in cateva minute sau ore, cum au gandit acele kill switch pentru aceste cazuri, cum au contacte cu Google pentru urgente. E interesant sa vezi lucrurule la nivel global.

        (Citează)

    • Orice companie, dincolo de o anumită dimensiune, ar trebui să aibă planuri bine puse la punct pentru hacking, leak-uri de date șamd. Cine pe cine sună, ce se întâmplă, ce comunică șamd.

        (Citează)

  2. Alta stire: PCGarage vinde pe siteul propriu chestiile care erau disponibile doar pe GarageMall. Linkul de la PCGarage spre Mall a disparut.

      (Citează)

  3. Xiaomi nu e adus pe vreun canal oficial din cate stiu.

      (Citează)

    • Dacă te referi că nu exista Xiaomi România, nu există. Așa că orice canal este unul normal, cineva cumpără de la un distribuitor și vinde mai departe.

      Oficial și neoficial, alb sau gri, ar exista doar dacă am avea o reprezentanță oficială aici, cu stocuri și depozit, și totuși alții ar lua de la vreun reseller din Shanghai.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus