un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 februarie 2017

16 Feb 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

NSFW: Olivia Pierson.

  6 comentarii

 1. windows Phone rullz.

    (Citează)

 2. IPv4 s-a terminat de prin 2015

  https://www.ripe.net/publications/ipv6-info-centre/about-ipv6/ipv4-exhaustion
  http://www.networkworld.com/article/2985340/ipv6/arin-finally-runs-out-of-ipv4-addresses.html

  Acum cine are un /24 si il vinde se imbogateste.
  Si cand te gandesti ca inca sunt institutii, de obicei facultati americane, care au alocate /8 inca de la inceput…

  IPv6 se implementeaza, insa tranzitia este greoaie si nu de multe ori cu probleme.

    (Citează)

 3. De cativa ani tot ramanem fara adrese IPv4. Sa intre peste aia din deep web si sa ii desfiinteze, dupa care sa dea adresele lor la oamenii cinstiti.

    (Citează)

  • Oamenii cinstiti si-au facut niste firme care au luat tone de ip-uri si asteapta sa se termine ca abia atunci incepe distractia si preturile serioase.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus