un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Jurnal de criză #1: linkurile și minciunile zilei

8 Feb 2017  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Iată câteva articole de citit:

Diverse declarații mincinoase:

La PSD se vorbea de acum 3 luni de amnistie, zic niște stenograme de la DNA. Și totuși, Dragnea afirma că nu știe de așa ceva, n-a văzut, n-a mirosit.

Parlamentarii PSD și ALDE nu au votat la moțiunea de cenzură. În 2011 și 2012, reprezentanți ai PSD îi numeau lași și fricoși pe reprezentanții puterii care nu votează la moțiunile de cenzură.

Sorin Grindeanu, declarație de la tribuna Parlamentului: “Domnule Predoiu şi stimaţi colegi din PNL, nu a fost niciodată vorba despre o ordonanţă pe graţiere.” Cum să nu? Prima ordonanță, cea împiedicată de prezența lui Iohannis la ședința de guvern din 18 ianuarie, prevedea și grațierea condamnaților. Iordache chiar a organizat dezbatere publică pe tema aceasta. Uitați aici știrea.

Tăriceanu, la BBC: “Regret că trebuie să spun asta, dar sistemul judiciar din România nu este independent, iar aceasta este o problemă clară care va trebui abordată pe viitor“. Asta a zis omul care încearcă să legalizeze hoția, modificând sistemul judiciar în toiul nopții.

  7 comentarii

 1. >>Pe total, acțiunea nu-i cu nimic diferită de “hai să boicotăm companiile care fac reclamă la A3/RTV”, ci doar o face tabăra cealaltă.<<

  Pai este o mica mare diferenta, restaurantele acelea nu au mintit/manipulat/denigrat/etc…

    (Citează)

  • Corect. Si nu e nimic gresit in a boicota anumite produse/branduri care nu iti impartasesc valorile. In schimb, vad o problema cu acordarea unor review-uri proaste unui local pe care nu l-ai vazut niciodata.

     (Citează)

 2. Buna tipul asta de rezumat, unele informatii imi scapasera, daca mai poti, sa mai faci.

    (Citează)

 3. S-a gandit cineva ca poate nu stie ce inseamna “independent”?
  Zic si eu

    (Citează)

 4. nwradu:
  Știu, sunt briliant.

  Tu si Mutu! :P
  Dar, da, fii briliant in continuare!

    (Citează)

 5. Daca e jurnal de criza asta trebuie sa fie acolo:
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21597359-judecatoarea-camelia-bogdan-exclusa-din-magistratura-printr-decizie-csm.htm
  Din pacate e un prim pas semnificativ spre momentul in care o sa platim o gramaxa de despagubiri care domnul profesor Varanul Felix.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus