un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câteva articole interesante de citit astăzi – 19 februarie 2017

19 Feb 2017  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Bill Gates a donat până în prezent 28 de miliarde de dolari. Și peste 5 milioane de vieți salvate, se estimează. Peste 50 de ani probabil îl vor sanctifica.

Destinații romantice pentru turism. Sunt uimit că una dintre ele este la craterul unui vulcan. Poate vrei să-ți împingi partenerul în el.

Toate țările din UE au economia în creștere. Inclusiv România. După estimarea mea, până la final de 2018… Observați indicatorul pentru Polonia, apropo, inclusiv în anii de criză.

Fotografiile de la World Press Photo of the Year. După cum estimam, cea cu asasinul ambasadorului rus a câștigat competiția. Uitați-vă și la restul; un alt articol le numea “fețele urii”, un nume bun pentru toate conflictele din lume.

Accidentul nuclear al lui Cecil Kelley. Un accident din 1958, cu o singură victimă, dar care mi se pare fascinant prin desfășurarea sa. Masa critică pentru materiale radioactive e un concept fascinant. Prea puțin material la un loc și nu se întâmplă nimic; treci de un anumit prag și are loc o reacție violentă. Eh, la Cecil Kelley materialul radioactiv era dizolvat în apă și, când a pornit o elice în respectivul vas, particulele de material radioactiv s-au adunat spre exteriorul vasului, cum se întâmplă în acel vortex creat în orice lichid. Doar 3 secunde au stat sub formă de vortex înainte de a se amesteca, dar au fost suficiente pentru a ajunge la o masă critică și pentru a-l iradia fatal pe respectivul lucrător.

Prețul de a crește animale.

Mari vedete care nu au câștigat încă nici un premiu Oscar.

Femeia care l-a asasinat pe fratele lui Kim Jong-Un credea că face o farsă cuiva. Mă rog, așa susține ea.

Un restaurant  de cartier din Franța a primit din greșeală o stea Michelin. Și, desigur, clienții care vin în număr mare.

Ashton Kutcher a vorbit în fața senatorilor americani despre traficul de carne vie.

Viki Odintcova învață să atârne de un zgârie-nori. Îți trebuie ceva încredere în partenerul de distracție pentru asta:

    12 comentarii

  1. Tipa din videoclip are instagram: https://www.instagram.com/viki_odintcova/

      (Citează)

  2. Mi se pare interesantăși povestea asta: https://en.wikipedia.org/wiki/Demon_core

      (Citează)

  3. Pacat de amaratul ala din SUA…

      (Citează)

  4. ionică:
    Da și țâțe, cur, buze și era pe cale să nu le mai aibă :D

    Orice “plastic” se recicleaza

      (Citează)

  5. Baiatul asta nu cumva o devenit Hulk?

      (Citează)

  6. ionică:
    Da și țâțe, cur, buze și era pe cale să nu le mai aibă :D

    Are de toate, mai putin creier. Nu vad ce e de admirat la chestia asta. Poate altii o sa incerce sa fie si ei teribilisti ca ea si unora n-o sa le iasa asa bine.

      (Citează)

  7. Fotografiile presei arata ce se promoveaza actual. Distrugere si panica.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus