un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 9 ianuarie 2017

9 Jan 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

7 comentarii

NSFW: încă o rusoaică.

  7 comentarii

 1. Nici rusoaicele nu mai sunt ce au fost! Cel putin mie domnisoara Dasha mi se pare ca seamana cu o barza..

    (Citează)

 2. Una de vara una de iarna
  https://www.instagram.com/p/BKAs7HFBajL/

  Sper sa nu se supere radu pt link

    (Citează)

 3. uber in sus, uber in jos, pana ai nevoie sa il folosesti..
  de 2 ori am incercat sa imi chem un uber anul asta, de 2 ori nu era nici o masina disponibila. Intr-o vineri la 8am si inca o data sambata dimineata la 4am.

  La fel si taxify.

    (Citează)

 4. Sa fii tu sanatos, de cand o stiu eu pe Dasha…

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus