un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 ianuarie 2017

16 Jan 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

În loc de NSFW, priviți cum se face popcornul în slow motion, filmat cu 30.000 de cadre pe secundă.

  11 comentarii

 1. Mă bucur tare mult când pui altceva în loc de “NSFW”. Odată pt că o imagine cu o tanti semi-goală nu aduce nimic în plus (cei care sunt interesați de asta au oricum unde să caute teancuri de astfel de poze). Doi la mână, face blogul un pic “bros club”, femeile-cititoare fiind tolerate dar nu încurajate. Nu știu cum să explic, nu e un capăt de lume, dar trăgând linie prefer items (linkuri, glumițe) gender-neutral, de care să mă pot bucura și eu, unora care se adresează unui public predominant masculin.

    (Citează)

  • +1
   Sau poate sa fie si NSFW cu masculi :)

     (Citează)

  • Nu te obliga nimeni sa accesezi link-ul NSFW.

     (Citează)

  • cristian Tudorache

   16/01/2017 la 11:39 AM

   +1

     (Citează)

  • Ai fi uimit(a), dar, in general, daca nu sunt niște inchistate traditionaliste sau feministe (care oricum nu cred ca fac parte din targetul blogului), si femeile se uita la alte femei goale, macar pentru comparatie.

   Problema la linkurile NSFW puse de obicei de Radu e ca arata avansurile tehnologiei materialelor plastice.

     (Citează)

  • Eu numai pe nsfw dau click.

     (Citează)

  • Kay: Mă bucur tare mult când pui altceva în loc de “NSFW”. Odată pt că o imagine cu o tanti semi-goală nu aduce nimic în plus (cei care sunt interesați de asta au oricum unde să caute teancuri de astfel de poze).

   Și totuși, e cel mai accesat link din acest tip de articole. Îl pun ca fun, să fie un schepsis la știri, plus că încerc să găsesc doar conturi de Instagram. Vorba cuiva, nu văd cum te deranjează din moment ce-i la final și nu te obligă nimeni să dai click.

   Sunt sigur că nu dai click nici pe știrile care nu te interesează.

     (Citează)

 2. george:
  Nu te obliga nimeni sa accesezi link-ul NSFW.

  That’s not the point (oricum nimeni nu cred ca se simte obligat sa dea click pe *toate* linkurile din articol). In plus, nu e ca si cum imi sar ochii din cap daca vad o femeie semi-dezbracata, deci chiar nu linkul in sine e problema, ci mesajul pe care il transmite (“blog de barbati, femeile sunt tolerate si atat”). Ma gandesc ca un proprietar de blog generalist ar vrea sa il faca “primitor” pt cat mai multe persoane, nu doar pt o sectiune a societatii. Bine, eu continui sa cred ca e plin internetul de poze deocheate pe gustul fiecaruia, deci linistit poate lipsi linkul de tot; dar macar daca era NSFW si pentru femei, cum au zis altii mai sus, era un semnal ca e un blog care se adreseaza tuturor, iar cel putin yours truly s-ar simti inclusa nu exclusa (ca acum).

    (Citează)

  • Da, dar astfel de articole se adresează 90% bărbaților.

   Mi-am propus să găsesc mai multe clipuri interesante legate de tehnologie sau fenomene sau unelte sau poate fotografii diverse, dar sunt mult mai greu de găsit decât femei semigoale.

     (Citează)

  • Cu comentariul asta reusesti sa fii si misogin si homofob in acelasi timp.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus