un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 10 ianuarie 2017

10 Jan 2017  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. N-am stiut ca parrot a iesit pe minus, nasol, caci din ce am vazut au avut succes.. dar se pare ca nu

    (Citează)

 2. Merita: instagram.com/neta_alchimister/?hl=en

    (Citează)

 3. m-am uitat la cele mai vandute smartband’s

  serios, nici macar un singur comentariu la best sellers 2016 ?

  win updates puteai sa le opresti oricand. bine nu chiar intuitiv pentru oamenii care cauta un checkbox, dar se putea. (gpedit sau conexiune meterd).

    (Citează)

  • Sau services, dar e complicat. Pe mine nu ma deranjează update-ul, ci faptul că vrea restart când e lumea mai dragă sau că vrei să pleci, dai shut down, mai durează 20 de minute instalările de update.

     (Citează)

 4. florin: instagram.com/neta_alchimister/?hl=en

  da Florin..dar uita-te la ea..nu e siliconata..nu-i plac astea lui Radu..ca nu au bidoane exagerate :D

    (Citează)

 5. Mama ce ma bucur pentru parrot; am fost printre primii din Franța care a cumpărat în precomanda drona Bebop exact când a ieșit și mi.a făcut zile negre. Imaginati-va că pentru o drona Bebop era ceva normal sa plece singura fara sa ai niciun control asupra ei și mi s-a întâmplat de 2 ori să o ia de nebuna spre autostrada. Cei de la serviciul clienți is niște idioți relocati in Africa de sud care nici nu stiu ce aia o drona și ce ar fi trebuit ea sa facă. Am “maritat” drăcia după 2 luni și mi-am jurat că nu vreau să-i mai vad.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus