un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ce să-l întreb pe Ronnie O’Sullivan?

5 Dec 2016  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

31 comentarii

Am ocazia să-i pun 5 întrebări lui Ronnie O’Sullivan, cel care, dacă urmăriți sau ați urmărit snooker, nu mai are nevoie de prezentare. Chestia este că nu prea știu ce să-l întreb. Mi-ar plăcea să aflu, de exemplu, care este cel mai memorabil meci al său; l-aș mai întreba și ce altceva ar fi vrut să fie în viață în loc de jucător profesionist de snooker și ce face un jucător de snooker după ce se retrage.

Totuși, n-am mai multă inspirație, după cum puteți vedea. Am apreciat mereu talentul lui O’Sullivan, dar jucătorul meu preferat a fost Stephen Hendry. Așa că, dacă aveți alte idei pentru întrebări, spuneți-le în comentarii.

Ocazia de a-i trimite campionului mondial câteva întrebări prin email mi-a fost dată de HISTORY Channel, care în februarie 2017 va începe difuzarea unui serial cu Ronnie O’Sullivan, serial ce sună foarte interesant. Se numește Ronnie O’Sullivan’s American Hustle  și este un serial-documentar în care campionul de snooker călătorește prin statele sudice ale SUA și joacă biliard cu cei mai buni jucători locali. Serialul va prezenta istoria locurilor, a jocului și vom vedea cine câștigă.

Mereu m-am întrebat cine ar câștiga între un jucător de snooker, obișnuit cu o masă de mari dimensiuni și multe bile, și unul de biliard, al cărui sport pare de un nivel ceva mai redus. Vedem acum.

Stephen Maguire, Ronnie O’Sullivan, and Michaela Tabb at German Masters Snooker Final (DerHexer) 2012-02-05 05 cropped.jpg
By DerHexer, Wikimedia Commons, CC-by-sa 4.0, CC BY-SA 4.0, Link

    31 comentarii

  1. Mie imi scapa ceva. Deci cum? Trebuie sa-l intrebi dar nu stii ce? Pai atunci fa altceva, nu? :)

      (Citează)

    • Așa a venit emailul. “Îi putem transmite 5 întrebări din partea ta lui Ronnie O’Sullivan, care sunt acelea?” Cinci mi se par multe, așa că am zis să facem dezbatere publică pe tema asta.

        (Citează)

  2. Hai ca azi ai reusit 3 articole / 3 advertoriale.

      (Citează)

    • Dacă era articol plătit l-aș fi marcat ca atare, că nu mi-e rușine cu publicitatea.

      Tu chiar trăiești într-un stres continuu că tot ce-i în jurul tău e reclamă, că totul e plătit de alții, că orice vorbă e de fapt spusă pe bani într-o conspirație care vrea să te facă să consumi, să consumi, să consumi?

        (Citează)

    • La ce face reclama articolul asta?

        (Citează)

    • Orice articol în care se pomenește un brand, un magazin, un mall, o benzină, un telefon, o piață, o măslină este reclamă.

      Singurele articole care nu sunt reclame sunt alea despre cum diminețile friguroase îți aduc aminte de prima ta dragoste și despre cum întârzie comenzile de la BF, plus alea în care te vaiți despre cât de nasol e traficul (deși alea sunt clar reclamă la USR).

      Din păcate, mie-mi place să scriu despre branduri, magazine, măsline…

        (Citează)

  3. Mai poate (mai vrea) sa castige un Campionat Mondial? A avut mereu probleme legate de moticvare.

      (Citează)

    • Asta nu cred că-l pot întreba, că sună ca și cum ar fi un ramolit și-l întreb ce mai caută acolo. Plus că ce să zică… bănuiesc că mai vrea campionate, că nu-i Rosberg.

        (Citează)

  4. clar e ca este unul dintre cei mai titrati playeri de snooker all time. pe cine vede, din noul val, dintre astia tineri, ca i-ar putea lua locul?

      (Citează)

  5. Care sunt top 2-3 chestii pe care trebuie sa si le antrenze un amator ca sa invete sa isi lase bila alba intr-o pozitie cat mai ok pentru urmatoarele lovituri?

      (Citează)

  6. Cum vedea el snookerul in 97 la Crucible cand a facut primul 147 la profesionisti? Ce s-a schimbat de atunci pana acum?

      (Citează)

  7. Întreabă-l mai multe detalii despre casa din România, care, cum, de ce.

      (Citează)

  8. Cum gaseste motivatia de a continua dupa ce a dovedit ceea ce a dovedit? Ok, ai atins succesul, de mai multe ori, acum ce facem ?

      (Citează)

  9. Io l-as intreba de ce plm si-a cumparat un jucator ca el o casa in bucuresti?

      (Citează)

  10. Ce rol a avut norocul in cariera sa, daca a castigat meciuri pe baza de noroc.

      (Citează)

  11. Intreaba-l daca da si el o bere! Intrebare 100% romaneasca :D!

      (Citează)

  12. Harabagiu Ciprian

    05/12/2016 la 3:14 PM

    Eu l-as intreba:

    1. Joaca snooker de foarte mult timp, la un nivel inalt. Ce il motiveaza sa continue? A demonstrat tot ce era de demonstrat si chiar in ultimii ani, pare ca nu mai are rabdarea necesara la masa, loveste rapid.

    2. Pe viitor se gandeste la un rol de antrenor de snooker sau o academie?

      (Citează)

  13. Daca nu poti sa ii pui o intrebare pe care nu a mai auzit-o, poti sa o lasi balta. Nu stiu cum mai are rabdare cu aceleasi intrebari la infinit. De fapt intreaba-l asta.

      (Citează)

  14. L-aș întreba dacă face sau a făcut ceva special în sesiunile de antrenament pentru a putea realiza breakuri de 147 și care e trigger-ul care îl determină în cursul unui frame să șifteze focusul către realizarea unui astfel de break (e.g. vede o poziție ideală a bilelor roșii, a spart un mănunchi de roșii într-un mod norocos, etc)

      (Citează)

  15. Daca a jucat vreodata biliard pe bani neoficial, si cand a facut asta ultima data.

      (Citează)

  16. simplu…

    ce traume a suferit de mic copil… ca sa ajunga la nivelul de skill actual

    vezi : gimnastele sau michael jackson batuti bine ca sa aiba anumite performante :D

      (Citează)

  17. Iti recomand sa nu-l intrebi lucruri legate de snooker. Astea au tot fost intrebate si probabil gasesti n articole in care raspunde la ele.

    Intreaba-l despre ce face cu timpul liber? Daca are timp liber? Are alte pasiuni? Ii place la pescuit, spre exemplu?
    Care sunt cele 3 gadegeturi de care e cel mai mandru? (sa fim in ton cu tema blogului)
    Un tip ca el de obicei e implicat in cauze umanitare / sociale. Care este cea care ii este cea mai draga si pentru care depune cel mai mult efort? (Salveaza copii de la foame din Africa, etc?)

    Good luck!

      (Citează)

  18. nwradu:
    Dacă era articol plătit l-aș fi marcat ca atare, că nu mi-e rușine cu publicitatea.

    Tu chiar trăiești într-un stres continuu că tot ce-i în jurul tău e reclamă, că totul e plătit de alții, că orice vorbă e de fapt spusă pe bani într-o conspirație care vrea să te facă să consumi, să consumi, să consumi?

    dar ultimul articol legat de Therme, de ce nu a fost marcat cu P de la Piscoturi? sau banu e ban si invitatia separata la bufet si piscoturi nu se pune ca venit.

      (Citează)

  19. Care este cea mai frumoasa amintire cu Paul Hunter?

      (Citează)

  20. Mie-mi par bune intrebarile la care te-ai gandit. Ar mai fi “daca alcoolul i-au facut bine (prin prisma creativitatii, curajului etc) sau rau (prin prisma lipsei de concentrare, preciziei etc.)”, desi aici a dat raspunsul: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2446492/Drink-drugs-IMPROVED-snooker-says-world-champion-Ronnie-OSullivan-reveals-battle-addiction.html

      (Citează)

  21. Apropo de curiozitatea ta din ultimul aliniat, prin 2005 Ronnie a participat la cateva turnee profesioniste de biliard in SUA si daca imi aduc bine aminte a cam luat bataie. Il poti intreba de ce a renuntat, o sa aprecieze ca te-ai documentat ;)

    http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/other_sports/snooker/4247820.stm

      (Citează)

  22. Ronnie O’Sullivan 9 ball:
    https://www.youtube.com/watch?v=7LexbtZC10s

      (Citează)

  23. Intreaba-l ce promotii sunt maine la emag si baga aici in avans…

      (Citează)

  24. Quick update: am trimis mai departe 5 întrebări. Nu vi le spun, întâi să vedem dacă sosește vreun răspuns.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus