un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 3 noiembrie 2016

3 Nov 2016  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

NSFW: Italia Kash.

În caz că ați ratat faza de ieri cu #SperSăCrapi Victor Ponta, iat-o bine rezumată mai jos.

După care unii au luat prea în serios o fază amuzantă prin tâmpenia ei neașteptată și au văzut în asta amenințări cu moartea, lipsă de deontologie și alte asemenea cuvinte.

  8 comentarii

 1. Ceea ce inseamna ca aplicatia Uber o sa se miste mai incet. Daca-ti merge netul prost o sa te bucuri ca in loc sa-ti incartce harta cu masinile, prima chestie ce o sa se afiseze o sa fie pizzeriile de la destinatie…

  Nu-mi plac aplicatiile care in loc sa faca ceea ce trebuie sa faca, in cazul Uber, transport, ele vor sa fie all in one cate putin din fiecare

    (Citează)

 2. FitBit a avut parte de un scandal mare recent, masurarea pulsului nu este accurate. Acum vad ca au scot FitBit Charge 2 care nu rezista la apa, praf si lumea astepta asta de multa vreme.

    (Citează)

  • Păi o știre mai veche spunea și că măsurarea pașilor are diferențe de +/- 30% în funcție de brățară, așa că nu mă mir.

     (Citează)

 3. Linkedin- functie valabila in US, Canada si UK

    (Citează)

  • Sper să o întindă. Ce-i drept, cred că trebuie un pic de manual input pentru corelarea posturilor, dar sunt sigur că o pot întinde după perioada de testare.

     (Citează)

  • in prima faza salariul va fi confidential. dar evident profesionistilor din hr contra unei taxe simbolice li se va dezvalui “scorul” fiecaruia.

     (Citează)

  • mormaila:
   in prima faza salariul va fi confidential. dar evident profesionistilor din hr contra unei taxe simbolice li se va dezvalui “scorul” fiecaruia.

   Nu cred, am încredere în ei când spun că va fi secret. Dacă se află că vor să-l vândă altora, lumea l-ar șterge de acolo și gata.

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus